Jana Štěpánková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Štěpánková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Žilina
Country:
Age:
† 84 years
Death:
Occupation:
actress

Jana Štěpánková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
6 September 1934 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jana Štěpánková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jana Štěpánková
Date of Birth Sep 6, 1934
(actress, instagram)

Jana Štěpánková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
(2016) - The Great Adventures of Rosa and Dora (TV series)
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Film o seriálu: Doktor Martin
(2015) - Rosa & Dara and Their Great Adventures
(2015) - Labyrint (TV series)
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - První republika (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Ceny české filmové kritiky 2012
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Na útěku
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Chlap na toboganu
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - Prominenti
(2010) - Hoby naší doby
(2010) - Rodinka
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2007) - 13. komnata Martina Štěpánka
(2007) - Opravdová láska
(2006) - Žito
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - All the Best!
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2005) - Všechnopárty
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Barvy života
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - So Swords Don't Become a Lady?
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - Kočičí hra
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestr s dědou
(1996) - Na hraně
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Mistr Kampanus
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Brokovnice
(1991) - Nález
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Motanice
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Teraz sa už nehráme...
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - Ghosts of the Dormers
(1987) - Přátelé
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Preceptor
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Kluk
(1985) - Brigáda z porcelánky
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slunečnice
(1985) - Experiment Eva
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Kariéra
(1984) - Bambinot (TV series)
(1982) - Poslední adresa neznámá
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Přišel na večeři
(1980) - Než se zvedne opona
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Neteř
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Most
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Dítě
(1975) - Užovka
(1975) - Rozvod
(1975) - Falstaff
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Kino
(1974) - Když ty se ani nezajímáš o moji práci
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Lev je v ulicích
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Marie Stuartovna
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Věc Makropulos
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Mlčení mužů
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Křišťálová noc
(1966) - Dva šlechtici z Verony
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1962) - Evening
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1962) - Little Ann Goes to School
(1961) - Aristokrati
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Lucerna
(1959) - 105% alibi
(1959) - Zpívající pudřenka
(1959) - Zkouška pokračuje
(1957) - Bomba
(1955) - Dog's Heads
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1952) - Nástup

Jana Štěpánková - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
Jana Štěpánková - Family and Partner relationships
Jana Štěpánková 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jana Štěpánková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
13°09’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Jana Štěpánková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Štěpánková - actress

Jana Štěpánková was born on September 6, 1934 in Žilina
Jana Štěpánková at:
Wikipedia.orgJana Štěpánková full biography - Wikipedia | Astro.comJana Štěpánková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJana Štěpánková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Jana Štěpánková
Planet positions:
SunSun
Virgo
13°09’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
9°04’
14°58’
20°54’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
23°07’
 
VenusVenus
Leo
24°13’
 
MarsMars
Leo
4°22’
 
JupiterJupiter
Libra
22°54’
 
SaturnSaturn
Aquarius
23°25’
R
UranusUranus
Taurus
1°05’
R
NeptuneNeptune
Virgo
12°09’
 
PlutoPluto
Cancer
25°32’
 
NodeNode (M)
Aquarius
8°25’
R
LilithLilith (M)
Leo
5°29’
 
ChironChiron
Gemini
9°52’
 
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »