Petr Štěpánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Štěpánek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor

Petr Štěpánek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Petr Štěpánek 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Petr Štěpánek
Date of Birth - Year *1948
(actor, instagram)

Petr Štěpánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Korunní princ
(2014) - Intimity
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV series)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Vínečko
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Chlap na toboganu
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - Prominenti
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Golem
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - Past na Ježíška
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Černá karta
(2003) - Stín viny
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Dobroty
(2001) - Chytit vítr
(1999) - Čtveráci
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Silák a strašidla
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Za zdí
(1998) - Tajemství mořské panny
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Jak přišli kováři k měchu
(1998) - Ex offo
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - Černokněžník
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1995) - Poutníci
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - O zlatém pokladu
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - O zázračné mouše
(1993) - The Night of the Decision
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Česká muzika
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Senso
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Charity Benefit
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Osudné dveře
(1991) - La grande collection (TV series)
(1991) - Krásná čarodějka
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Piloti
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Karanténa
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Pokus o izolaci viru N
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Matka
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1984) - Cihla zlata
(1984) - Bandité
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Rohy
(1983) - O zakletém hadovi
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Hodina splněných přání
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Pouť králů
(1982) - Hamlet
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Nohejbal
(1981) - Medailónek
(1981) - Hodina života
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Poslední prázdniny
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Začátkem září se dalo do deště
(1978) - Sněhurka
(1977) - Venušin koš 1 +2
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Blaťácká povídačka
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Krása
(1976) - Kottan ermittelt (TV series)
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Mlynářka z Granady
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1972) - Zmatky budoucí matky
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Silnice
(1972) - Magnolia
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Luk královny Dorotky
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - První láska
(1969) - Dick Whittington
(1968) - Svatební noc
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - Valley of the Bees
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1965) - Každý mladý muž
Petr Štěpánek Astro-Databank - Astro Database Categories

Petr Štěpánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
9°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Petr Štěpánek 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Štěpánek - actor

Petr Štěpánek was born Year *1948 in Czech City
Petr Štěpánek at:
Wikipedia.orgPetr Štěpánek full biography - Wikipedia | Astro.comPetr Štěpánek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPetr Štěpánek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 26th
(Today)
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) actress
Velká Británie Helen Mirren
(*1945) actress
Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) actor
Velká Británie Jason Statham
(*1967) actor
Petr Štěpánek
Planet positions:
SunSun
Libra
9°06’
 
MoonMoon
Virgo
Libra
Libra
25°55’
3°26’
10°55’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
3°44’
 
VenusVenus
Leo
25°23’
 
MarsMars
Scorpio
19°32’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
22°23’
 
SaturnSaturn
Virgo
1°30’
 
UranusUranus
Cancer
0°34’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°35’
 
PlutoPluto
Leo
16°04’
 
NodeNode (M)
Taurus
6°14’
R
LilithLilith (M)
Pisces
8°11’
 
ChironChiron
Scorpio
22°55’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 27th
(Tomorrow)
Čína Donnie Yen
(*1963) actor, director, choreographer of martial arts scenes
Francie Bourvil
(*1917) actor, singer
Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) actor
Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) actor
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »