Jaroslav Dudek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Dudek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Trutnov
Country:
Age:
† 68 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Jaroslav Dudek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
17 January 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaroslav Dudek 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jaroslav Dudek
Date of Birth - Jan 17, 1932
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Jaroslav Dudek - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2000) - Milí Bakaláři (TV series)
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Kočičí hra
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Silvestr s dědou
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Pozvání na večeři
(1992) - Danton čili Saturnália
(1992) - Brokovnice
(1991) - Talisman
(1991) - Skládačka
(1991) - Romeo a Julie
(1991) - Nález
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Honorární konzul
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Případ se psem
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Lékaři
(1987) - V kleštích
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Přátelé
(1987) - Fanynka
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Kluk
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Výtah
(1983) - Střevíčky
(1983) - Spolužáci
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - O Reaganovi
(1983) - Báseň
(1982) - Žhářka
(1982) - Nevěra
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Výfuk
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Ponožky
(1981) - Myš
(1981) - Můžeš mi odpustit?
(1981) - Kbelík
(1981) - Kačenka
(1981) - Herečka
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Zabijačka
(1980) - Taška
(1980) - Spánek
(1980) - Pleš
(1980) - Pes
(1980) - Panenka
(1980) - Nešťastný šafářův dvoreček
(1980) - Lakovka
(1980) - Košile
(1980) - Host
(1980) - Dveře
(1980) - Dopis
(1980) - Docent
(1980) - Dioptrie
(1980) - Deník
(1980) - Blondýna
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Zástava
(1979) - Vlak
(1979) - Trafika
(1979) - Tatínek
(1979) - Švýcar
(1979) - Syn
(1979) - Stopař
(1979) - Spodky
(1979) - Pyžamo
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Obrázek
(1979) - Neteř
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Nápadník
(1979) - Lůžko
(1979) - Koně
(1979) - Kaliba
(1979) - Grandle
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Bakaláři: Potvrzení
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Zuby
(1978) - Zip
(1978) - Telegram
(1978) - Soud
(1978) - Slepice na smetaně
(1978) - Pytel
(1978) - Přání
(1978) - Prášky
(1978) - Podnájem
(1978) - Platina
(1978) - Mzda strachu
(1978) - Logika
(1978) - Lázně
(1978) - Karafiát
(1978) - Jožin
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Spáč
(1977) - Nevěsta
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Marie
(1977) - Lalůček
(1977) - Kytice
(1977) - Krabička
(1977) - Alimenty
(1976) - Výslech
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Světlík
(1976) - Revizoři
(1976) - Párek
(1976) - Kufr
(1976) - Kravata
(1976) - Dcera
(1976) - Cukrárna
(1975) - Užovka
(1975) - Tornádo
(1975) - Svatba
(1975) - Rozvod
(1975) - První pohled
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - Medvěd
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Linecké pečivo
(1975) - Hrachová polívka
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1975) - Falstaff
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1975) - Babička
(1974) - Večeře
(1974) - Útěk
(1974) - Úklid
(1974) - Špionáž
(1974) - Stokoruna
(1974) - Stojka po výplatě
(1974) - Schody
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Prkno
(1974) - Ostrov Afrodity
(1974) - Nádraží
(1974) - Mladí u starých, starí u mladých
(1974) - Med
(1974) - Krádež
(1974) - Klec
(1974) - Kino
(1974) - Když ty se ani nezajímáš o moji práci
(1974) - Dveře
(1974) - Deštník
(1974) - Davídek
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1974) - Beruška
(1974) - Balkón
(1974) - Aero 30
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Vkladní knížka
(1972) - Úspory
(1972) - Prémie
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Lakomec
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Věc Makropulos
(1970) - Mata Hari
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1968) - Zločin pátera Amara
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1967) - Jegor Bulyčov
(1965) - Byla jednou jedna budoucnost: Podivná reportáž z přítomnosti 1965
(1963) - Můj přítel štvanec (TV series)
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1961) - Aristokrati
(1960) - Nepokojné hody svaté Kateřiny
(1959) - Útěk
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)

Jaroslav Dudek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2000) - Milí Bakaláři (TV series)
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1997) - Úsměvy
(1963) - Máte doma lva?

Jaroslav Dudek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Talár a ptačí zob
(1974) - Ostrov Afrodity
(1967) - Jegor Bulyčov
Jaroslav Dudek - Family and Partner relationships
Family:
(*1934) Jana Štěpánková - wife
Jaroslav Dudek 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Dudek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
26°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jaroslav Dudek 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Dudek - actor, director, scriptwriter

Jaroslav Dudek was born on January 17, 1932 in Trutnov
Jaroslav Dudek at:
Wikipedia.orgJaroslav Dudek full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Dudek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Dudek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Jaroslav Dudek
Planet positions:
SunSun
Capricorn
26°08’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
7°24’
13°23’
19°24’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
3°31’
 
VenusVenus
Aquarius
28°00’
 
MarsMars
Capricorn
29°33’
 
JupiterJupiter
Leo
20°18’
R
SaturnSaturn
Capricorn
25°41’
 
UranusUranus
Aries
15°39’
 
NeptuneNeptune
Virgo
7°36’
R
PlutoPluto
Cancer
20°57’
R
NodeNode (M)
Pisces
29°24’
R
LilithLilith (M)
Aries
18°07’
 
ChironChiron
Taurus
18°42’
R
Elements:
2xFireFire
7xEarthEarth
1xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »