Pavel Háša wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Háša - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 80 years
Death:
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Pavel Háša - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
1 June 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Pavel Háša 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Pavel Háša
Date of Birth - Jun 1, 1929
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Pavel Háša - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2000) - Drobečky z perníku
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1995) - Zelňačka
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - Misie
(1994) - Lidumil
(1993) - The Night of the Decision
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1990) - Závrať
(1990) - Vlci
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Motýli
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Růže je růže
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Návštěvní hodiny
(1985) - Zpívající housle
(1985) - V šatně
(1985) - Poslední výslech
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Milostný poločas
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Na Candida
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Rváč
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Osamělý jezdec
(1978) - Hana Zagorová: Zdá se (music video)
(1978) - Prázdniny
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Tři na lavičce
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - V Bakersvillu není hrdina
(1977) - Uragán Donna
(1976) - Ženitba
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Poslední exil
(1976) - Doba strachu
(1975) - Rodič
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Čert na zemi
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Manželské štěstí
(1973) - Chvilky s Vladimírem Šmeralem
(1973) - Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce
(1972) - Vražda před večeří
(1972) - Rozhovor
(1972) - Poslední bitva stopátého
(1971) - Zajatec šílenství
(1970) - Televarieté
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1967) - Vzpomínka na tři rána v českém lese
(1965) - Lidice
(1964) - Případ Daniela
(1963) - Reportér
(1961) - Svědectví
(1959) - Dva muži a balon
(1957) - Dopis příteli
(1956) - V prvním sledu
(1956) - Stalo se jedné noci
(1956) - Modrá a zlatá
(1954) - Armádní umělecké divadlo
(1952) - Věda jde s lidem

Pavel Háša - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1985) - V šatně
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1976) - Ženitba
(1952) - Věda jde s lidem

Pavel Háša - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1996) - Když režisér narukoval
(1957) - Lovci perel
Pavel Háša - Family and Partner relationships
Family:
(*1929) Květa Fialová - wife
Pavel Háša 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Pavel Háša, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
10°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Pavel Háša 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Háša - actor, director, scriptwriter

Pavel Háša was born on June 1, 1929 in Prague
Pavel Háša at:
Wikipedia.orgPavel Háša full biography - Wikipedia | Astro.comPavel Háša astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPavel Háša astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 3rd
(Today)
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) actress
Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) actress
Francie Jean-Luc Godard
(*1930) actor, director, cameraman, scriptwriter
Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) actress
Velká Británie Ozzy Osbourne
(*1948) singer
Pavel Háša
Planet positions:
SunSun
Gemini
10°26’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Pisces
13°16’
19°40’
26°10’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
21°50’
R
VenusVenus
Aries
28°45’
 
MarsMars
Leo
10°45’
 
JupiterJupiter
Taurus
27°26’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
28°29’
R
UranusUranus
Aries
10°33’
 
NeptuneNeptune
Leo
28°43’
 
PlutoPluto
Cancer
16°56’
 
NodeNode (M)
Taurus
20°14’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
1°07’
 
ChironChiron
Taurus
11°48’
 
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
December 4th
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) actor
Kanada Deanna Durbin
(*1921) actress
Německo Horst Buchholz
(*1933) actor
Spojené státy Tyra Banks
(*1973) actress, singer, model
Spojené státy Jay-Z
(*1969) singer
Famous people who passed away on December 3rd
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) writer, poet
Spojené státy Scatman John
(*1942 - 1999) singer, author of Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop)
Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) painter
Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) general
Itálie Giovanni Belzoni
(*1778 - 1823)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »