Květa Fialová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Květa Fialová - Birth Chart
(Kvetoslava Fialová)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Veľké Dravce
Country:
Age:
† 88 years
Occupation:
actress

Květa Fialová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
1 September 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Květa Fialová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Květa Fialová
Date of Birth Sep 1, 1929
(actress, instagram)

Květa Fialová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Madame (TV series)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Abeceda ČT
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Koncert proti konci světa
(2012) - Arnošt Lustig - devět životů
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Prague, My Love
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Harold a Maude
(2011) - Gorila
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hyde Park
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Fenomén Meryčka
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Magické hory (TV series)
(2009) - České milování (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Embracing Butterflies
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - To byl ?
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Účastníci zájezdu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Virginity Sucks
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (music video)
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Přehmat
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Slavík
(1996) - Passage
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - La Casa rosa
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Kupé
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Schodiště
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Werichiáda
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Charity Benefit
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Něžné hry
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Heřmánci (TV series)
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Motýli
(1989) - Království stromů
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - ABECEDA
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Samorost
(1983) - Propast
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Počestný dům
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1980) - Zabijačka
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Anamnese
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Polská krev
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Melodie bílého klavíru
Květa Fialová - Family and Partner relationships
Family:
(*1929) Pavel Háša - husband
Květa Fialová 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Květa Fialová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
8°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Květa Fialová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Květa Fialová - actress

Květa Fialová was born on September 1, 1929 in Veľké Dravce
Květa Fialová at:
Wikipedia.orgKvěta Fialová full biography - Wikipedia | Astro.comKvěta Fialová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comKvěta Fialová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 17th
(Today)
CA Jim Carrey
(*1962) actor
US James Earl Jones
(*1931) actor
US Muhammad Ali
(*1942) boxer
US Michelle Obama
(*1964)
US Al Capone
(*1899)
Květa Fialová
Planet positions:
SunSun
Virgo
8°30’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
3°24’
10°46’
18°07’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
3°00’
 
VenusVenus
Leo
1°09’
 
MarsMars
Libra
6°46’
 
JupiterJupiter
Gemini
14°33’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
23°54’
 
UranusUranus
Aries
10°34’
R
NeptuneNeptune
Virgo
1°23’
 
PlutoPluto
Cancer
19°09’
 
NodeNode (M)
Taurus
15°22’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
11°23’
 
ChironChiron
Taurus
14°21’
R
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
January 18th
(Tomorrow)
US Kevin Costner
(*1955) composer, singer, actor, director
GB Cary Grant
(*1904) actor
US Danny Kaye
(*1911) actor
US Oliver Hardy
(*1892) actor
GB John Boorman
(*1933) director, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Full Moon in Cancer Cancer
Show calendar »