Zuzana Bydžovská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zuzana Bydžovská - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1961
Country:
Age:
59 years
Occupation:
actress

Zuzana Bydžovská - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1961 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Zuzana Bydžovská 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zuzana Bydžovská
Date of Birth Year *1961
(actress, instagram)

Zuzana Bydžovská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Já, Mattoni (TV series)
(2016) - Loving Hell
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - The Seven Ravens
(2015) - The Little Man
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2015) - Rumbling
(2015) - Barbelo
(2014) - Venku pršelo
(2014) - Uni
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Angels
(2013) - Terapie II. (TV series)
(2013) - Revival
(2012) - In The Shadow
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trampoty
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Perfect Days - I ženy mají své dny
(2011) - The Fastest Matthew in the World
(2011) - Fall of the Innocent
(2010) - Zázraky života (TV series)
(2010) - Mamas & Papas
(2009) - TV BONSAI
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Venkovský učitel
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Ohlédnutí za seriálem Hraběnky
(2007) - The Country Teacher
(2007) - A Christmas Tale
(2007) - Křišťálek meč
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2007) - Gympl
(2006) - Na ocet
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Voděnka
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Wrong Side Up
(2005) - Nepovedený kouzelník
(2004) - Princezny na koni
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Táňa, Táňa
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Archa pro Vojtu
(2001) - Trip to Venice
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Wild Flowers
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Agáta
(1998) - Řecké pašije
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1997) - Úsměvy
(1997) - Eliadova knihovna
(1997) - Ztráty a nálezy
(1997) - Měsíc pro smolaře
(1997) - Buttoners
(1997) - Akáty bílé
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Mirek n'est pas parti
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1995) - Andělský smích
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Učitel tance
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - S vyloučením veřejnosti
(1992) - Helimadoe
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Miláček Ornifle
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1991) - Bláha a Vrchlická
(1990) - Miss monokiny
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Don Juan
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Motovidla
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Preceptor
(1986) - O ztracené kuchařce
(1986) - Ošemetná historie
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Tchyně
(1985) - Pták Žal
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Sestřičky
(1983) - Ohnivé ženy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Lék
(1982) - Farma
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Karline manželstvá
(1979) - Božská Ema
(1979) - Bakaláři: Potvrzení
(1978) - Cesta domů
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Dary hadího krále
(1976) - Konečně si rozumíme
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1973) - Přijela k nám pouť
Zuzana Bydžovská - Partner relationships
Zuzana Bydžovská Astro-Databank - Astro Database Categories

Zuzana Bydžovská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
16°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Metal)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Zuzana Bydžovská 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zuzana Bydžovská - actress

Zuzana Bydžovská was born Year *1961 in Czech City
Zuzana Bydžovská at:
Wikipedia.orgZuzana Bydžovská full biography - Wikipedia | Astro.comZuzana Bydžovská astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comZuzana Bydžovská astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 27th
(Today)
Spojené státy William Fichtner
(*1956) actor
Spojené státy Bruce Lee
(*1940) actor, martial artist, philosopher, filmmaker, founder of the martial art Jeet Kune Do
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) guitarist, singer
Rakousko Parov Stelar
(*1974) musician, one of the founders of electro swing
Ukrajina Yulia Tymoshenko
(*1960) politician, former Prime Minister
Zuzana Bydžovská
Planet positions:
SunSun
Libra
16°56’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
8°00’
st
VenusVenus
Virgo
20°35’
 
MarsMars
Scorpio
5°53’
 
JupiterJupiter
Capricorn
27°46’
 
SaturnSaturn
Capricorn
23°22’
 
UranusUranus
Leo
29°07’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
10°09’
 
PlutoPluto
Virgo
9°09’
 
NodeNode (M)
Leo
24°22’
R
LilithLilith (M)
Leo
27°55’
 
ChironChiron
Pisces
2°24’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell
Famous people who passed away on November 27th
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824 - 1895) writer, scriptwriter
Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) the first openly gay politician in San Francisco
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) mathematician, inventor of the machine programming
Španělsko Princess Isabella of Parma
(*1741 - 1763) daughter of Duke of Parma
Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) playwright

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »