Zdeněk Troška wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Troška - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1953
Country:
Age:
68 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Zdeněk Troška - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1953 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Zdeněk Troška 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Zdeněk Troška
Date of Birth - Year *1953
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Zdeněk Troška - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Strašidla
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Babovřesky
(2011) - Čertova nevěsta
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2009) - Bez předsudků
(2008) - Nejkrásnější hádanka
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2005) - Kameňák 3
(2005) - Hamlet
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Kameňák
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2001) - Andělská tvář
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1995) - GENUS
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Princezna ze mlejna
(1990) - Zkouškové období
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Bota jménem Melichar
(1980) - Hledání modrého tónu
(1979) - Jak rodí chlap
(1977) - Vášeň
(1977) - Odejít před svítáním

Zdeněk Troška - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Strašidla
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Babovřesky
(2011) - Čertova nevěsta
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2008) - Nejkrásnější hádanka
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Kameňák
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2001) - Andělská tvář
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Princezna ze mlejna
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1983) - Slunce, seno, jahody

Zdeněk Troška - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2013) - Film o filmu: Babovřesky 2
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2011) - Vinařská odyssea
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2010) - Talentmania
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Akce! (TV pořad)
(2009) - Tajemství celebrit
(2008) - Mr. GS
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - 13. komnata Jaroslava Čejky
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - Life Was Friendly, Sometimes Rough
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2005) - Film o filmu: Kameňák 3
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2003) - Film o filmu: Kameňák
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jak na to...
(2002) - Benefice Zdeňka Trošky
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1987) - Dotyky

Zdeněk Troška, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
27°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Water)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Zdeněk Troška 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Troška - actor, director, scriptwriter

Zdeněk Troška was born Year *1953 in Czech City
Zdeněk Troška at:
Wikipedia.orgZdeněk Troška full biography - Wikipedia | Astro.comZdeněk Troška astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comZdeněk Troška astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 1st
(Today)
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) naturalist, author of the first comprehensive theory of evolution
Německo Walther Gerlach
(*1889) physicist
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) director
Spojené státy Herman Melville
(*1819) writer, poet
Spojené státy Jack Kramer
(*1921) tennis player
Zdeněk Troška
Planet positions:
SunSun
Taurus
27°11’
 
MoonMoon
Cancer
Leo
Leo
25°27’
1°39’
7°45’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
19°53’
 
VenusVenus
Aries
18°23’
 
MarsMars
Gemini
11°54’
 
JupiterJupiter
Gemini
2°03’
 
SaturnSaturn
Libra
21°35’
R
UranusUranus
Cancer
15°46’
 
NeptuneNeptune
Libra
21°37’
R
PlutoPluto
Leo
20°51’
 
NodeNode (M)
Aquarius
6°48’
R
LilithLilith (M)
Virgo
16°08’
 
ChironChiron
Capricorn
20°46’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
August 2nd
(Tomorrow)
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) actress
Irsko Peter O'Toole
(*1932) actor, director
Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834) French sculptor, architect
Spojené státy Wes Craven
(*1939) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Max Wright
(*1943) actor, Willie Tanner on the sitcom ALF

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »