Zdena Studenková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdena Studenková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1954
Country:
Age:
67 years
Occupation:
actress

Zdena Studenková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1954 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Zdena Studenková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Zdena Studenková
Date of Birth Year *1954
(actress, instagram)

Zdena Studenková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník
(2015) - Inkognito
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - LENI
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Čo ja viem
(2014) - Český lev 2013
(2014) - První republika (TV series)
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Každý deň stretnúť človeka
(2012) - Horúca krv (TV series)
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Kto hovorí pravdu?
(2011) - Hoď svišťom (TV series)
(2010) - Tomu neuveríš
(2009) - Ako vznikol film Ženy môjho muža
(2009) - Ženy môjho muža
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Panelák (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Portrét
(2006) - Hviezdy na ľade
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Medzi nami (TV series)
(2005) - Kamenný klíč
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Konečná stanica
(2003) - Inkognito
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Teleráno
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Variácie
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Rozum nadovšetko
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1997) - Novoty
(1997) - Duchovia (TV series)
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV series)
(1997) - Alergia
(1996) - Smotánka
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1995) - Za vrchom vrch
(1995) - Maliar izieb
(1995) - Divadelná komédia
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Zo života dona Juana
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Lusty Liaisons 2
(1994) - Lusty Liaisons
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Jakubov rebrík
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - Všetko čo mám rád
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Dobrodinec
(1991) - Anorexia mentalis
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Ekkehard (TV series)
(1990) - Dve Anny
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Reverend
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Slečna Júlia
(1988) - Marhuľový lekvár
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Anděl se vrací
(1987) - Predohra
(1987) - Lakomec
(1987) - Južná pošta
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Výnosné miesto
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Don Carlos
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Nevera
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Borgis
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1984) - Cesta životom
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1982) - Dedičstvo
(1982) - Clavijo
(1981) - Syn človeka
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Mizantrop
(1981) - Macbeth
(1981) - A čo láska?
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Muž, ktorého srdce je na vysočine
(1979) - Život je sen
(1979) - Šimon a Veronika
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Pericola
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Strýčkov sen
(1978) - Strašidlo
(1978) - Putička Li
(1978) - Parížsky život
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Máriine oči
(1978) - Ľudská láska
(1978) - Klebetnice
(1978) - Izrafel
(1978) - Inkognito
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Najkrajšie roky života
(1977) - Koncert bez ruží
(1977) - Ja že mám strach?
(1977) - Biele vrany
(1976) - Štipku soli
(1976) - Odviata ako dym
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Kean
(1975) - Alizuna
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Horali
(1971) - Vtipnejší vyhráva

Zdena Studenková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
27°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Wood)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Zdena Studenková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdena Studenková - actress

Zdena Studenková was born Year *1954 in Slovak City
Zdena Studenková at:
Wikipedia.orgZdena Studenková full biography - Wikipedia | Astro.comZdena Studenková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comZdena Studenková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 31st
(Today)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter
Zdena Studenková
Planet positions:
SunSun
Taurus
27°55’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
9°08’
15°13’
21°20’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
10°11’
 
VenusVenus
Gemini
24°58’
 
MarsMars
Capricorn
8°25’
 
JupiterJupiter
Gemini
28°59’
 
SaturnSaturn
Scorpio
4°23’
R
UranusUranus
Cancer
20°11’
 
NeptuneNeptune
Libra
23°49’
R
PlutoPluto
Leo
22°35’
 
NodeNode (M)
Capricorn
17°25’
R
LilithLilith (M)
Libra
27°04’
 
ChironChiron
Capricorn
28°32’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 1st
(Tomorrow)
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) naturalist, author of the first comprehensive theory of evolution
Německo Walther Gerlach
(*1889) physicist
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) director
Spojené státy Herman Melville
(*1819) writer, poet
Spojené státy Jack Kramer
(*1921) tennis player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »