Yvetta Blanarovičová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Yvetta Blanarovičová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1963
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actress, singer

Yvetta Blanarovičová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Yvetta Blanarovičová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Yvetta Blanarovičová
Date of Birth Year *1963
(actress, singer, instagram)

Yvetta Blanarovičová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2013) - Zlatý oříšek 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2012) - Mixxxer
(2012) - Česká 30
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hvězdy na cestách
(2010) - Hoby naší doby
(2010) - Autoškola národa
(2009) - 13. komnata Yvetty Blanarovičové
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Babicovy dobroty
(2008) - Tři prasátka (TV series)
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Člověče, nezlob se
(2007) - Skeletoni
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Vypadáš skvěle!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Dementi
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Minishow
(2002) - Benefice Zdeňka Trošky
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2000) - Věštírna
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Navštívenka
(1997) - Travis
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - O zasněné Žofince
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - Princezna ze mlejna
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1993) - Dobré ráno
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1991) - Ten lokaj
(1990) - Zkouškové období
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Husarská čest
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - The Creation of the World
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - Srdíčko
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1986) - Loucení
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Spící princ
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Tridsaťtisícový odkaz
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1983) - Stav ztroskotání

Yvetta Blanarovičová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
0°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Yvetta Blanarovičová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Yvetta Blanarovičová - actress, singer

Yvetta Blanarovičová was born Year *1963 in Slovak City
Yvetta Blanarovičová at:
Wikipedia.orgYvetta Blanarovičová full biography - Wikipedia | Astro.comYvetta Blanarovičová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comYvetta Blanarovičová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
May 18th
(Today)
HK Yun-Fat Chow
(*1955) actor
IT Frank Capra
(*1897) director, actor
RU Tsar Nicholas II
(*1868) Emperor and Autocrat of All the Russias
PL Pope John Paul II
(*1920) 264th Pope
GB Bertrand Russell
(*1872) writer, mathematician, philosopher
Yvetta Blanarovičová
Planet positions:
SunSun
Libra
0°40’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
7°28’
13°24’
19°20’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
22°28’
R
VenusVenus
Libra
7°32’
 
MarsMars
Scorpio
8°08’
 
JupiterJupiter
Aries
16°16’
R
SaturnSaturn
Aquarius
17°03’
R
UranusUranus
Virgo
7°14’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
13°49’
 
PlutoPluto
Virgo
12°34’
 
NodeNode (M)
Cancer
16°34’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
17°34’
 
ChironChiron
Pisces
11°40’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
May 19th
(Tomorrow)
UY Natalia Oreiro
(*1977) actress, singer, fashion designer, presenter
GB Nicholas Winton
(*1909) broker, humanitarian worker, who saved 669 mostly Jewish children
AU David Helfgott
(*1947) pianist
VN Ho Chi Minh
(*1890) Vietnamese Communist revolutionary leader, prime minister, 1st President of the Democratic Republic of Vietnam
US Albert Fish
(*1870) serial killer, cannibal

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »