Vlastimil Bedrna wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlastimil Bedrna - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 89 years
Death:
Occupation:
actor, voice actor

Vlastimil Bedrna - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
8 February 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vlastimil Bedrna 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vlastimil Bedrna
Date of Birth - Feb 8, 1929
(actor, voice actor, instagram)

Vlastimil Bedrna - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Společník
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Gulášek
(2000) - P.F.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Kačenka a strašidla (TV series)
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Dobrá zpráva
(1996) - Revizor
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1993) - Horror Story
(1993) - König der letzten Tage (TV series)
(1993) - Království květin
(1993) - Die Dumme Augustine
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Jak vyloupit banku
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Largo desolato
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Zvonokosy
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Duch času
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Sychravé království
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Gagman (TV series)
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1984) - Výhra
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Horečka všedního dne
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Zlatý náhrdelník
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1980) - A nebojíš se, princezničko?
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Taugenichts
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Král jelenem
(1977) - Fanda
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Letní romance
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - Sokyně
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1972) - Slepé střevo
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1970) - Televarieté
(1970) - Vražedný týden
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1968) - Řeč o Puškinovi
(1968) - Objížďka
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Další prosím!
(1966) - Divadlo Rokoko
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Kacafírek
(1965) - Člověk proti sobě
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Bubny
(1963) - Modrý autobus
(1962) - Potíže s kulturou
(1961) - Florián
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Robot Emil (TV series)
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
Vlastimil Bedrna 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlastimil Bedrna, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
19°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Vlastimil Bedrna 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlastimil Bedrna - actor, voice actor

Vlastimil Bedrna was born on February 8, 1929 in Prague
Vlastimil Bedrna at:
Wikipedia.orgVlastimil Bedrna full biography - Wikipedia | Astro.comVlastimil Bedrna astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVlastimil Bedrna astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 12th
(Today)
Spojené státy George Bush
(*1924) 41st President of the United States
Spojené státy David Rockefeller Sr
(*1915) entrepreneur, philanthropist, heir, patriarch of the Rockefeller family
Německo Anne Frank
(*1929) German Jewish girl, the author of the diary
Rakousko Egon Schiele
(*1890) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt
Velká Británie Anthony Eden
(*1897) politician
Vlastimil Bedrna
Planet positions:
SunSun
Aquarius
19°12’
 
MoonMoon
Capricorn
Aquarius
Aquarius
28°09’
4°20’
10°34’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
16°20’
R
VenusVenus
Aries
6°00’
 
MarsMars
Gemini
21°50’
 
JupiterJupiter
Taurus
3°39’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
27°41’
 
UranusUranus
Aries
4°48’
 
NeptuneNeptune
Virgo
0°18’
R
PlutoPluto
Cancer
16°40’
R
NodeNode (M)
Taurus
26°13’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
18°34’
 
ChironChiron
Taurus
5°42’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 13th
(Tomorrow)
Velká Británie Malcolm McDowell
(*1943) actor
Švédsko Stellan Skarsgård
(*1951) actor
Spojené státy Mary-Kate Olsen
(*1986) actress, model, fashion designer, twin
Spojené státy Ashley Olsen
(*1986) actress, model, fashion designer, twin
Spojené státy Chris Evans
(*1981) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »