Vlado Müller wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlado Müller - Birth Chart
(Vladislav Müller)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 60 years
Death:
Occupation:
actor

Vlado Müller - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 March 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vlado Müller 2022, 2023 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2023
Vlado Müller
Date of Birth - Mar 19, 1936
(actor, instagram)

Vlado Müller - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(1994) - Psí život
(1988) - Dirigent
(1986) - Zápas tygrů
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Každý si rád zaspieva...
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Černá země (TV series)
(1985) - Balada o vkladnej knižke
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - By the Right of Love
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Tušenie
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Popolvár najväčší na svete
(1982) - Krkavci
(1982) - Chuť vody
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Explózia
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Vták nociar
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Manduľa
(1981) - Bocianie hniezdo (TV series)
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - The Medal
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV series)
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Druhovia
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zhŕňajova nevesta
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Chlapi
(1977) - Humánna povinnosť
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Tereza
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - Postup
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Dni Turbinovcov
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tetované časom
(1975) - Štěstí sběratelů
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1975) - Horúčka
(1975) - Hodina úsvitu
(1975) - Čudný človek
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Rudienka
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Srdce na lane
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Na úbočiach kvitnú kvety
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1973) - Deň slnovratu
(1973) - Čierne ovce
(1972) - Othello
(1971) - Zloději
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - Nahota
(1970) - The Copper Tower
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Volpone
(1969) - Adrift
(1969) - Prípad jasnovidca Hanussena
(1969) - Génius
(1969) - Bašta
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Traja svedkovia
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Prager Legende
(1967) - The Crucial Years
(1967) - Hernani
(1967) - Cesty
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - The Hangman
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - Já a Julina a konec velké války
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Dvaja
(1963) - Cintorín bez mena
(1963) - Výhybka
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Na laně
(1962) - Bílá oblaka
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Prervannaja pesňa
(1953) - Rodná zem
Vlado Müller 2023 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlado Müller, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
28°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Vlado Müller 2023 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlado Müller - actor

Vlado Müller was born on March 19, 1936 in Bratislava
Vlado Müller at:
Wikipedia.orgVlado Müller full biography - Wikipedia | Astro.comVlado Müller astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVlado Müller astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 1st
(Today)
US Clark Gable
(*1901) actor
US Brandon Lee
(*1965) actor, son of Bruce Lee
GB Terry Jones
(*1942) actor, director, comedian, member of Monty Python
RU Boris Yeltsin
(*1931) 1st President of Russia
US Lisa Marie Presley
(*1968) singer
Vlado Müller
Planet positions:
SunSun
Pisces
28°40’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
0°04’
7°04’
14°10’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Pisces
9°33’
 
VenusVenus
Pisces
2°15’
 
MarsMars
Aries
19°58’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
23°40’
 
SaturnSaturn
Pisces
14°45’
 
UranusUranus
Taurus
3°26’
 
NeptuneNeptune
Virgo
15°02’
R
PlutoPluto
Cancer
25°14’
R
NodeNode (M)
Capricorn
8°46’
R
LilithLilith (M)
Libra
7°51’
 
ChironChiron
Gemini
11°25’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
February 2nd
(Tomorrow)
US Brent Spiner
(*1949) singer, actor, Lieutenant Commander Data in the TV series Star Trek
CO Shakira
(*1977) singer, dancer
IE James Joyce
(*1882) writer, poet
US Farrah Fawcett
(*1947) actress
AT Hans Hinterseer
(*1954) singer, skier

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2023
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »