Vlado Černý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlado Černý - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1951
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actor

Vlado Černý - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1951 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vlado Černý 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vlado Černý
Date of Birth - Year *1951
(actor, instagram)

Vlado Černý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tolstoj a peniaze
(2014) - Vdova (TV series)
(2014) - Doktori (TV series)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV series)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Pod povrchom (TV series)
(2012) - Dr. Dokonalý (TV series)
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2009) - Bez servítky
(2009) - Film o filme: Nedodržaný sľub
(2009) - V mene zákona (TV series)
(2009) - Rádio (TV series)
(2009) - Odsúdené (TV series)
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Mesto tieňov (TV series)
(2008) - Dve poviedky s Mariánom Labudom
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Prirodzená smrť
(2003) - Autumn (Yet) Strong Love
(2002) - Perníková věž
(2000) - Die Todeswelle - Eine Stadt in Angst
(2000) - Slečna Dušehojivá
(1998) - Ujo Váňa
(1998) - Knieža
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Návraty z neskutočna
(1997) - Blúznenie srdca a rozumu
(1997) - Armagedon na Grbe
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Mikuláš Mráz
(1995) - Lúpež dejín
(1995) - ...kone na betóne
(1994) - Tri stromy
(1994) - Diagnóza: vajíčko
(1993) - Pustatina lásky
(1992) - Starec a cár
(1992) - Lákavé stredisko rýchleho vytriezvenia
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Reverend
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1987) - Rodák
(1986) - Pro forma
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Muž na drátě
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Kráľ Drozdia brada
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Popolvár najväčší na svete
(1982) - Najstarší škorec Svätopluk
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV series)
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV series)
(1981) - Pohľad do zrkadla
(1981) - A čo láska?
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Neresti ľudkov nepoctivých (TV series)
(1980) - Dvadsaťtisíc v koši
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Vianočné čary
(1979) - Pochábeľ
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Serenáda pre Martinu
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Postup
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Lakmus
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Prešporská kasáreň maľovaná
(1975) - Chlapské leto
(1975) - Hodina úsvitu
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Motiv pro vraždu
(1972) - Bačova žena
(1971) - Nevesta hôľ
(1970) - Brat
(1969) - The Sweet Games of Last Summer
(1968) - Čo ja o tom viem alebo Záznam o sklamaní
(1966) - The Hangman
(1962) - Jánošík I., II.

Vlado Černý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
29°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Metal)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Birch

Birch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Birch are unusually pleasant and good in nature - it s a pity that birch people are quite rare. Birch people are spiritually and emotionally inclined and they are not fixed on material goods. They are very modest; they never ask others for anything, they never make anyone worry about them. You can be absolutely sure that a person born under the rule of Birch will not abuse your trust or kindness.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Vlado Černý 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlado Černý - actor

Vlado Černý was born Year *1951 in Slovak City
Vlado Černý at:
Wikipedia.orgVlado Černý full biography - Wikipedia | Astro.comVlado Černý astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVlado Černý astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 24th
(Today)
Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Ted Bundy
(*1946) serial killer, psychologist
Francie Henri de Toulouse-Lautrec
(*1864) painter
Spojené státy Dale Carnegie
(*1888) writer, teacher
Itálie Maria Luisa of Spain
(*1745) Holy Roman Empress, German Queen, Queen of Hungary and Bohemia, Grand Duchess of Tuscany
Vlado Černý
Planet positions:
SunSun
Gemini
29°18’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
24°15’
 
VenusVenus
Leo
14°38’
 
MarsMars
Gemini
21°30’
 
JupiterJupiter
Aries
11°12’
 
SaturnSaturn
Virgo
26°00’
 
UranusUranus
Cancer
9°01’
 
NeptuneNeptune
Libra
16°46’
R
PlutoPluto
Leo
18°01’
 
NodeNode (M)
Pisces
13°42’
R
LilithLilith (M)
Gemini
28°40’
 
ChironChiron
Sagittarius
29°48’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 25th
(Tomorrow)
Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystic, yogi, writer, lawyer
Německo Karl Benz
(*1844) automotive designer, co-founder od Mercedes-Benz
Itálie Pope John XXIII
(*1881) 261st Pope
Německo Julius Mayer
(*1814) physician, physicist, one of the founders of thermodynamics
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960) actor, journalist, lawyer, pilot, magazine publisher, the son of JFK
Famous people who passed away on November 24th
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) composer, singer
Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) artist, painter, active communist, husband of painter Frida Kahlo
Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) actor
Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) singer
Francie Barbara
(*1930 - 1997) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »