Vladimír Smíchovský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Smíchovský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 66 years
Occupation:
actor

Vladimír Smíchovský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
22 May 1876 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Smíchovský 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Vladimír Smíchovský
Date of Birth - May 22, 1876
(actor, instagram)

Vladimír Smíchovský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Turbina
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Modrý závoj
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Peřeje
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Druhá směna
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Čekanky
(1940) - Baron Prášil
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Nevinná
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Její hřích
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - The Reluctant Grandfather
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Boží mlýny
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Vyděrač
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Batalion
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Wiener Fiakerlied
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Naše XI.
(1936) - Komediantská princezna
(1935) - První políbení
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jánošík
(1935) - Bezdětná
(1934) - Polish Blood
(1934) - Mazlíček
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Hej-rup!
(1933) - U snědeného krámu
(1931) - Wehe, wenn er losgelassen
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1929) - Varhaník u sv. Víta
(1929) - Takový je život
(1928) - Love Led Them Through Life
(1928) - Pohorská vesnice
(1927) - Paní Katynka z Vaječného trhu
(1927) - Krásná vyzvědačka
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1927) - Batalion
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1925) - The Lantern
(1925) - Josef Kajetán Tyl
(1922) - Likérová princeznička
(1922) - Koryatovič
(1921) - Román boxera
(1921) - Poslední radost
(1921) - Irčin románek II.
(1921) - Irčin románek I.
(1919) - Píseň lásky
Vladimír Smíchovský 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Smíchovský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
1°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Vladimír Smíchovský 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Smíchovský - actor

Vladimír Smíchovský was born on May 22, 1876 in Prague
Vladimír Smíchovský at:
Wikipedia.orgVladimír Smíchovský full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Smíchovský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Smíchovský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 26th
(Today)
US Chris O'Donnell
(*1970) actor
US Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
US Ariana Grande
(*1993) actress, singer, model
BR Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
RU Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Vladimír Smíchovský
Planet positions:
SunSun
Gemini
1°38’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
7°51’
15°10’
22°33’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
24°06’
 
VenusVenus
Cancer
15°45’
 
MarsMars
Gemini
27°21’
 
JupiterJupiter
Scorpio
26°32’
R
SaturnSaturn
Pisces
7°30’
 
UranusUranus
Leo
16°14’
 
NeptuneNeptune
Taurus
3°49’
 
PlutoPluto
Taurus
23°18’
 
NodeNode (M)
Pisces
25°48’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
3°43’
 
ChironChiron
Aries
28°08’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 27th
(Tomorrow)
FR Isabelle Adjani
(*1955) actress
US Tobey Maguire
(*1975) actor
PL Janusz Kaminski
(*1959) cameraman, director, actor
BG Monika Načeva
(*1966) actress, singer, chanson
US Joseph Allen
(*1937) NASA astronaut from the Apollo program

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »