Vladimír Krška wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Krška - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Brno - Starý Lískovec
Country:
Age:
† 74 years
Occupation:
actor

Vladimír Krška - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
18 July 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Krška 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vladimír Krška
Date of Birth - Jul 18, 1924
(actor, instagram)

Vladimír Krška - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Divoké pivo
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - The Vampire Wedding
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1990) - When the Stars Were Red
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Záhada
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Karlův most
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Romaneto
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Dům na nebesích
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tchán
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Fanda
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Kravata
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Město nic neví
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Hamernická povídačka
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - O princi Janovi a princezně Marfušce
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - The Man from London
(1974) - Krádež
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Egyptologové
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Skleněná panna
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Jakou barvu má láska
(1972) - Zajíc přes cestu
(1972) - Lakomec
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Bečička
(1970) - Televarieté
(1970) - Rapotínská tragédie
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drobínek
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Alchymista
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Pasťák
(1968) - Jarní vody
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Ženitba
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Jak se stal Matěj Cvrček doktorem
(1965) - 7 zabitých
(1965) - Fotbal
(1963) - Na laně
(1962) - Černá dynastie
(1956) - The Unconquered
(1950) - Karhanova parta
(1948) - Případ Z-8
Vladimír Krška 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Krška, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
25°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Vladimír Krška 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Krška - actor

Vladimír Krška was born on July 18, 1924 in Brno - Starý Lískovec
Vladimír Krška at:
Wikipedia.orgVladimír Krška full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Krška astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Krška astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 29th
(Today)
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) actress
Spojené státy Joel Coen
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Game
(*1979) singer, actor
Velká Británie C. S. Lewis
(*1898) poet, novelist, theologian, literary scholar, author of The Chronicles of Narnia
Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832) writer
Vladimír Krška
Planet positions:
SunSun
Cancer
25°32’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Leo
9°24’
 
VenusVenus
Cancer
1°29’
R
MarsMars
Pisces
5°04’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
10°38’
R
SaturnSaturn
Libra
25°55’
 
UranusUranus
Pisces
21°19’
R
NeptuneNeptune
Leo
19°11’
 
PlutoPluto
Cancer
12°15’
 
NodeNode (M)
Leo
24°26’
R
LilithLilith (M)
Gemini
13°08’
 
ChironChiron
Aries
24°37’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 30th
(Tomorrow)
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Richard Crenna
(*1926) actor
Velká Británie Ridley Scott
(*1937) actor, director, cameraman, scriptwriter
Mexiko Gael García Bernal
(*1978) actor
Velká Británie Billy Idol
(*1955) singer, guitarist
Famous people who passed away on November 29th
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) actor
Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) actress
Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) composer, guitarist, singer
Rakousko Holy Roman Empress Maria Therese
(*1717 - 1780) Holy Roman Empress, German Queen, Archduchess of Austria
Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) Italian opera composer, important representative of verismo

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »