Vladimír Kratina wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Kratina - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1952
Country:
Age:
69 years
Occupation:
singer, actor

Vladimír Kratina - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1952 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Kratina 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vladimír Kratina
Date of Birth - Year *1952
(singer, actor, instagram)

Vladimír Kratina - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV series)
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Hranaři
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Trofej
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Skrývačky
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2000) - Hodina pravdy
(1999) - Čtveráci
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1996) - Passage
(1996) - Chladné srdce
(1995) - ...kone na betóne
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Pacholátko
(1991) - You Do Nothing Because You've Got No Good Reason
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Křivda
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Stará tehelňa (TV series)
(1986) - Zápas tygrů
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Domácí lékař
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Rudin
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Fontána pro Zuzanu
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Víc než případ
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Králi, já mám nápad
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Stav ztroskotání
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1983) - Brakýři
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Mermaid
(1981) - Hodina života
(1980) - Temné slunce
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Koncert
(1980) - Děti zítřků
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Křehké vztahy
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Hřiště
(1970) - Televarieté

Vladimír Kratina, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
5°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Water)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Vladimír Kratina 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Kratina - singer, actor

Vladimír Kratina was born Year *1952 in Czech City
Vladimír Kratina at:
Wikipedia.orgVladimír Kratina full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Kratina astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Kratina astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Vladimír Kratina
Planet positions:
SunSun
Pisces
5°47’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
29°22’
6°47’
14°09’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Pisces
8°38’
 
VenusVenus
Aquarius
5°14’
 
MarsMars
Scorpio
14°00’
 
JupiterJupiter
Aries
15°10’
 
SaturnSaturn
Libra
14°06’
R
UranusUranus
Cancer
10°06’
R
NeptuneNeptune
Libra
21°25’
R
PlutoPluto
Leo
19°58’
R
NodeNode (M)
Pisces
0°31’
R
LilithLilith (M)
Cancer
26°27’
 
ChironChiron
Capricorn
10°25’
 
Elements:
2xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »