Vladimír Hrabánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Hrabánek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
actor

Vladimír Hrabánek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
22 January 1938 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Hrabánek 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vladimír Hrabánek
Date of Birth - Jan 22, 1938
(actor, instagram)

Vladimír Hrabánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Blues samotářky
(2001) - Zajatec lesa
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Královna bublin
(1997) - Ztráty a nálezy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1990) - In the Light of the King's Love
(1990) - Vracenky
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1989) - Šampáňo
(1989) - Divoká svině
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - O zatoulané princezně
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smutek bláznivých panen
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Zelená léta
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Štěstí
(1985) - Podfuk
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Co je vám, doktore?
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Three Veterans
(1983) - Radikální řez
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Kdo chce kam...
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Útěky domů
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Požáry a spáleniště
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Prefab Story
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Lvi salónů
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Volání rodu
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Helena na horách
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - The Apple Game
(1976) - Dveře
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Dovolená s Helenou
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Lovers in the Year One
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Pan Tau fährt Taxi
(1972) - Dvě věci pro život
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Nevěsta
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Larks on a String
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - On the Trail of Blood
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Marathon
(1968) - Farářův konec
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - A Game without Rules
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Dobře placená procházka
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1964) - Obžalovaný
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - Konkurs
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Don't Take Shelter When It Rains!
Vladimír Hrabánek 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Hrabánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
1°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Ox

Ox (Fire)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Vladimír Hrabánek 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Hrabánek - actor

Vladimír Hrabánek was born on January 22, 1938 in Prague
Vladimír Hrabánek at:
Wikipedia.orgVladimír Hrabánek full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Hrabánek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Hrabánek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Vladimír Hrabánek
Planet positions:
SunSun
Aquarius
1°46’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
15°26’
21°45’
27°58’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
7°33’
 
VenusVenus
Capricorn
28°43’
 
MarsMars
Pisces
23°57’
 
JupiterJupiter
Aquarius
7°38’
 
SaturnSaturn
Aries
0°37’
 
UranusUranus
Taurus
9°43’
 
NeptuneNeptune
Virgo
20°54’
R
PlutoPluto
Cancer
28°56’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
3°04’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
22°52’
 
ChironChiron
Gemini
26°24’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Německo Hans Scholl
(*1918) German student, co-founder of nonviolent anti-Nazi group White Rose

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »