Vladimír Hlavatý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Hlavatý - Birth Chart
(Vladimír Michael Hlavatý)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 86 years
Occupation:
actor

Vladimír Hlavatý - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
29 October 1905 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Hlavatý 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vladimír Hlavatý
Date of Birth - Oct 29, 1905
(actor, instagram)

Vladimír Hlavatý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Pokušení doktora Burdy
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Tržište senzací (TV series)
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Výtah
(1983) - Sestřičky
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Dostih
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Útěky domů
(1980) - Pes
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Vánoce s Moravankou
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Odměna
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Reflections
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dary hadího krále
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Chuť do života
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Maleňkij seržant
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Kosmas a paní Božetěcha
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Poslední rozhovor
(1973) - Okno ještě svítí
(1973) - Milionár
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Soud
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - Karlsbade Ponnys
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1971) - Člověk není sám
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drama na lovu
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Alchymista
(1968) - Raport
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1967) - Der Sanfte Lauf
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Navštívenka
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Široká cesta spravedlnosti
(1966) - Noc bez úsvitu
(1966) - Late August at the Hotel Ozone
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Bílá paní
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Darounická poudačka
(1964) - The Assassination
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Putování Simona Mac Keevera
(1963) - Lucie
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Čas jeřabin
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Šestý do party
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Měšťáci
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Tereza
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Higher Principle
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Stopy
(1960) - Práče
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Horké dny
(1959) - Probuzení
(1959) - Mstitel
(1958) - Povodeň
(1957) - Tam na konečné
(1957) - Štěňata
(1957) - Škola otců
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Lost Children
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Synové hor
(1956) - Strach
(1956) - Hra o život
(1956) - Honzíkova cesta
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Dobrodružství na Zlaté zátoce
(1954) - Jan Hus
(1954) - Frona
(1953) - Pekař Jan Marhoul
(1953) - Olověný chléb
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Nástup
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - The Enemy Hear You
(1951) - Mordová rokle
(1951) - We Love
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Way Leading to Happiness
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Past
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dva ohně
(1948) - Železný dědek
(1948) - Border Village
(1948) - Conscience
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Siréna
(1947) - Podobizna
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - When You Return
(1947) - Alena
(1946) - Guard 13
(1946) - Velký případ
(1946) - Svátek matek 1945
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Pancho's Wedding
(1946) - Muži bez křídel
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Rozina sebranec
(1945) - Jenom krok
(1944) - Jarní píseň
(1943) - Šťastnou cestu
(1941) - Paličova dcera
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1939) - Teď zas my
(1939) - Muž z neznáma
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Jarka a Věra
Vladimír Hlavatý 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Hlavatý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
5°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Wood)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Vladimír Hlavatý 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Hlavatý - actor

Vladimír Hlavatý was born on October 29, 1905 in Prague
Vladimír Hlavatý at:
Wikipedia.orgVladimír Hlavatý full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Hlavatý astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Hlavatý astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Vladimír Hlavatý
Planet positions:
SunSun
Scorpio
5°21’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Scorpio
14°26’
22°04’
29°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
16°05’
 
VenusVenus
Libra
9°29’
 
MarsMars
Capricorn
15°21’
 
JupiterJupiter
Gemini
4°40’
R
SaturnSaturn
Aquarius
26°12’
R
UranusUranus
Capricorn
1°16’
 
NeptuneNeptune
Cancer
10°21’
R
PlutoPluto
Gemini
22°30’
R
NodeNode (M)
Leo
26°29’
R
LilithLilith (M)
Taurus
1°18’
 
ChironChiron
Aquarius
1°33’
 
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »