Vladimír Durdík Jr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Durdík Jr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Smižany
Country:
Age:
† 53 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Durdík Jr. - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
23 May 1949 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Durdík Jr. 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vladimír Durdík Jr.
Date of Birth - May 23, 1949
(actor, instagram)

Vladimír Durdík Jr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2001) - Uprising
(2000) - Dragonheart: A New Beginning
(1998) - V tichu minulosti - Trnavské cintoríny
(1998) - V tichu minulosti - Modranský cintorín
(1998) - V tichu minulosti - Banskobystrické cintoríny
(1997) - La Principessa e il povero
(1997) - Návraty z neskutočna
(1996) - Ženský vtip
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Auf dünnem Eis
(1994) - Trýzeň svedomia
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Chudobných rodičov syn
(1992) - Manželstvo na cimpr - campr
(1992) - By Way of the Stars (TV series)
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Anorexia mentalis
(1990) - Elégia
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Posledné hry
(1989) - Krvavá svadba
(1989) - Kleptomanka
(1989) - Dnešná Médea
(1988) - Žaba
(1988) - Zlatá panna zo zlatého vajca
(1988) - Trubadúri z pendloviek
(1988) - Šlabikár
(1988) - Solúnski bratia
(1987) - Nemožná
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Film o filme. 1/1986
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - Jako jed
(1984) - Dych domova
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1983) - Žakýlska Veronka
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Šanca
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Vinník bez viny?
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Mongolské rozprávky (TV series)
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Hra na kocúra
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Ruleta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Popoluška
(1981) - Pasodoble pre infarkt
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Macbeth
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Povstalci s kamerou
(1980) - Táto malá zem
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Miško Drotár a naozajstná princezná
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Generálka
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - V predvečer
(1979) - Rosnička
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1979) - John Gabriel Borkman
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Žena úspešného muža
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Hrozba
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Bambusová dievčina
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Odvážny Stepan
(1977) - Fatinica
(1977) - Druhá láska
(1977) - Amok
(1976) - Zlatá runa
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Poslední
(1976) - Na priamej linke
(1976) - Miesto v dome (TV series)
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Red Wine
(1975) - Stretnutie
(1975) - Profesor Sonnenbruch
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Keď fašiangy, tak fašiangy
(1974) - Rudienka
(1974) - Ohnivé križovatky
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Red Wine
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Katakomby
Vladimír Durdík Jr. 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Durdík Jr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
1°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Vladimír Durdík Jr. 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Durdík Jr. - actor

Vladimír Durdík Jr. was born on May 23, 1949 in Smižany
Vladimír Durdík Jr. at:
Wikipedia.orgVladimír Durdík Jr. full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Durdík Jr. astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Durdík Jr. astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 22nd
(Today)
Velká Británie John Hurt
(*1940) actor
Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) actor
Spojené státy Linda Blair
(*1959) actress
Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) actor, director, scriptwriter
Austrálie Michael Hutchence
(*1960) actor, musician, singer of INXS
Vladimír Durdík Jr.
Planet positions:
SunSun
Gemini
1°55’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
5°23’
11°17’
17°12’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
17°12’
st
VenusVenus
Gemini
11°33’
 
MarsMars
Taurus
17°16’
 
JupiterJupiter
Aquarius
2°09’
R
SaturnSaturn
Leo
29°44’
 
UranusUranus
Gemini
28°59’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°39’
R
PlutoPluto
Leo
14°18’
 
NodeNode (M)
Aries
23°53’
R
LilithLilith (M)
Aries
4°07’
 
ChironChiron
Sagittarius
6°16’
R
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
7xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
January 23rd
(Tomorrow)
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) actor, director
Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) actor in the television series MacGyver
Francie Jeanne Moreau
(*1928) actress
Japonsko Sonny Shin'ichi Chiba
(*1939) actor, singer, film producer, film director, martial artist
Francie Stendhal
(*1783) writer, representative of critical realism and romanticism
Famous people who passed away on January 22nd
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) actress
Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) actor, singer
Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) actor, director
Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36th President of the United States
Velká Británie Queen of England Victoria
(*1819 - 1901) Queen of the United Kingdom, Empress of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »