Vladimír Drha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Drha - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Death:
Occupation:
director, scriptwriter

Vladimír Drha - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
7 May 1944 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Drha 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vladimír Drha
Date of Birth - May 7, 1944
(director, scriptwriter, instagram)

Vladimír Drha - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia: Zvláštní světy Hrabala a Fukse
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2008) - English Strawberries
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Vzduchem cestovati
(2006) - Báječní Češi na létajících strojích
(2006) - O malíři Adamovi
(2005) - Žena svéhlavá
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2004) - Když chcípne pes
(2003) - Jen ve zpěvu
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2002) - Divadlo žije!
(2001) - Píseň cvrčků
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Velká pardubická koňská opera
(1999) - Nejsem svůj pes
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1997) - O perlové panně
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - O mrňavém obrovi
(1995) - Nováci (TV series)
(1994) - O krvi, mléku a majonéze
(1994) - Prosté krutosti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Racek
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - The Best of Večírek
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Všichni dobří voliči
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Ach, ta láska nehezká
(1991) - Senoseč
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Jestřábí moudrost
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Dotyky
(1987) - Citlivá místa
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1984) - Holka na krátkou trať
(1983) - Restaurace
(1983) - Radostné události
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Chladna zrána
(1982) - Šťastný domov
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Dneska přišel nový kluk
(1979) - Frontové divadlo
(1979) - Prípad oranžového svetla
(1979) - Jak rodí chlap
(1976) - Dostaveníčko
(1970) - Návštěvy
(1969) - 34 ženy
(1969) - Ves
(1968) - On (Karel Gott)
(1966) - Ceremoniál

Vladimír Drha - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Barrandovský videostop
(2009) - Did Michael Knight End The Cold War?
(2008) - English Strawberries
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Čétéčko
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Oběti: Živnostník
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2000) - Začátek světa
(1998) - Mrtvej brouk
(1997) - Úsměvy
(1996) - Když režisér narukoval
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1990) - Súkromné životy
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1985) - Mezek
(1979) - Arabela (TV series)
(1968) - The Joke

Vladimír Drha - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Báječní Češi na létajících strojích
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1993) - Racek
(1992) - The Best of Večírek
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1983) - Radostné události
(1979) - Příbuzenstvo
Vladimír Drha 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Drha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
16°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Vladimír Drha 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Drha - director, scriptwriter

Vladimír Drha was born on May 7, 1944 in Prague
Vladimír Drha at:
Wikipedia.orgVladimír Drha full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Drha astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Drha astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 2nd
(Today)
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) actress
Irsko Peter O'Toole
(*1932) actor, director
Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834) French sculptor, architect
Spojené státy Wes Craven
(*1939) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Max Wright
(*1943) actor, Willie Tanner on the sitcom ALF
Vladimír Drha
Planet positions:
SunSun
Taurus
16°42’
 
MoonMoon
Libra
Scorpio
Scorpio
29°50’
6°08’
12°30’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
9°16’
R
VenusVenus
Taurus
3°03’
 
MarsMars
Cancer
21°22’
 
JupiterJupiter
Leo
17°55’
 
SaturnSaturn
Gemini
24°33’
 
UranusUranus
Gemini
7°35’
 
NeptuneNeptune
Libra
1°47’
R
PlutoPluto
Leo
6°28’
 
NodeNode (M)
Leo
1°26’
R
LilithLilith (M)
Virgo
8°43’
 
ChironChiron
Virgo
9°21’
st
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 3rd
(Tomorrow)
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) actor
Mexiko Dolores del Rio
(*1904) actress
Spojené státy James Hetfield
(*1963) singer, songwriter, guitarist, co-founder of the band Metallica
Dánsko King Haakon VII
(*1872) King of Norway
Tunisko Habib Bourguiba
(*1903) 1st President of Tunisia

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »