Vít Olmer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vít Olmer - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
80 years
Occupation:
writer, actor, director, scriptwriter

Vít Olmer - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vít Olmer 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Vít Olmer
Date of Birth - Year *1942
(writer, actor, director, scriptwriter, instagram)

Vít Olmer - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Bony a klid 2
(2013) - Toulavé house
(2013) - Lehká jako dech
(2012) - Návraty dokumentaristů (TV series)
(2011) - Hledání Jana Wericha
(2011) - Vůně kávy
(2009) - Sedm statečných
(2009) - Jak se stát kyborgem
(2009) - Bez bázně
(2008) - Cesta do Vídně
(2007) - Muž ve výloze
(2006) - Zajatci Ďáblova chřtánu
(2006) - Sůva z nudlí
(2006) - Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2004) - Modrý kámen
(2003) - Fakta
(2002) - Ředitel zeměkoule
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Tuláci
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1995) - Playgirls II
(1995) - Playgirls
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Nahota na prodej
(1991) - Tankový prapor
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Ježek z kiosku
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - Dámská jízda
(1987) - Bony a klid
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Jako jed
(1984) - Spor o radost
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Stav ztroskotání
(1981) - Skleněný dům
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1975) - Osmnáct a jeden
(1975) - Sto podzimních kilometrů
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Vynálezce
(1974) - Neděle na vsi
(1972) - Medvěd pro hosta
(1971) - Almara
(1970) - So Bye-Bye
(1969) - Houslista
(1967) - Dva šálky kávy
(1966) - Občané s erbem
(1966) - Dívka
(1965) - Armstrong

Vít Olmer - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Bony a klid 2
(2011) - Hledání Jana Wericha
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Tuláci
(1995) - Playgirls II
(1995) - Playgirls
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Nahota na prodej
(1991) - Tankový prapor
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Jako jed
(1984) - Co je vám, doktore?
(1981) - Noční jazdci
(1975) - Boys Will Be Boys
(1971) - Almara

Vít Olmer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Jenom starý trezorový film
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2013) - Toulavé house
(2012) - Návraty dokumentaristů (TV series)
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2009) - 13. komnata Simony Chytrové
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Talents
(2006) - Čétéčko
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1990) - Svědek umírajícího času
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Der Mann von der Cap Arcona
(1982) - Mrkáček Čiko
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Like Rabbits
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pavilón Z
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Marie
(1977) - Hněv
(1976) - Krátky život
(1975) - Osmnáct a jeden
(1975) - Sto podzimních kilometrů
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Amulet
(1972) - Bitva o Hedviku
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - The Bridge at Remagen
(1968) - À quelques jours près...
(1968) - The Marathon
(1968) - Jarní vody
(1967) - Dialog
(1966) - Občané s erbem
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1965) - Já a Julina a konec velké války
(1964) - Vysoká zeď
(1964) - Třináct minut
(1964) - Antigona
(1963) - The Golden Fern
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Vyvolení
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - The Devil's Trap
(1960) - Osení
Vít Olmer - Family and Partner relationships
Family:
(*1962) Simona Chytrová - wife

Vít Olmer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
27°29’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Vít Olmer 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vít Olmer - writer, actor, director, scriptwriter

Vít Olmer was born Year *1942 in Czech City
Vít Olmer at:
Wikipedia.orgVít Olmer full biography - Wikipedia | Astro.comVít Olmer astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVít Olmer astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 27th
(Today)
US William Fichtner
(*1956) actor
US Bruce Lee
(*1940) actor, martial artist, philosopher, filmmaker, founder of the martial art Jeet Kune Do
US Jimi Hendrix
(*1942) guitarist, singer
AT Parov Stelar
(*1974) musician, one of the founders of electro swing
UA Yulia Tymoshenko
(*1960) politician, former Prime Minister
Vít Olmer
Planet positions:
SunSun
Gemini
27°29’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Virgo
22°31’
28°40’
4°53’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
18°00’
R
VenusVenus
Taurus
20°03’
 
MarsMars
Leo
3°14’
 
JupiterJupiter
Cancer
2°02’
 
SaturnSaturn
Gemini
5°19’
 
UranusUranus
Gemini
2°01’
 
NeptuneNeptune
Virgo
27°07’
 
PlutoPluto
Leo
4°17’
 
NodeNode (M)
Virgo
7°52’
R
LilithLilith (M)
Gemini
22°14’
 
ChironChiron
Leo
12°14’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 28th
(Tomorrow)
US Ed Harris
(*1950) actor, director
PL Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
RU Alexander Blok
(*1880) writer, poet
GB William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »