Vilma Cibulková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vilma Cibulková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1963
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actress

Vilma Cibulková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vilma Cibulková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Vilma Cibulková
Date of Birth Year *1963
(actress, instagram)

Vilma Cibulková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zádušní oběť
(2016) - Řachanda
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Krycí jméno Holec
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Správnej dres
(2015) - Padesátka
(2015) - Photographer
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2014) - Donaha: Příběh z křídel (music video)
(2013) - Wings of Christmas
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Neobyčejné životy: Vilma Cibulková
(2012) - Život je ples (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Znamení koně (TV series)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
(2011) - Hranaři
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - An Earthy Paradise for the Eyes
(2009) - Post Bellum
(2009) - Naděje
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Milana Heina
(2008) - Vlna
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Picasso
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Hrobník
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Muž a stín
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - 13. komnata Aleny Mihulové
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Office Hours
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Film o filmu: Krev zmizelého
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Mapa míst svatých a klatých
(2003) - Úlet
(2003) - Pupendo
(2003) - Pekelná maturita
(2003) - Smart Philip
(2002) - Miláček
(2002) - Lišák
(2001) - Samota
(2001) - Returning in Autumn
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Krajinka
(2000) - Jabloňová panna
(2000) - Pramen života
(2000) - Český Robinson
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - Prague Stories
(1999) - The Melancholic Chicken
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - Za zdí
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Slečna Julie
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - In Passing
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Polední žár
(1997) - Nebezpečné vztahy
(1997) - Kouzelnice
(1997) - Generální zkouška
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Na hraně
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Mimochodníci
(1995) - Hra se smrtí
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1994) - Učitel tance
(1994) - Poslední večeře U ptáka Noha
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Někde je možná hezky
(1990) - Sólo pro mou ženu
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Koeficient užitečného muže
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Deník ničemy
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Tři chlapi a dáma
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Rodáci (TV series)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - Lyžař v parném léte
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Kvůli mně přestane
Vilma Cibulková - Family and Partner relationships
Family:
(*1964) Miroslav Etzler - husband

Vilma Cibulková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
5°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Vilma Cibulková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vilma Cibulková - actress

Vilma Cibulková was born Year *1963 in Czech City
Vilma Cibulková at:
Wikipedia.orgVilma Cibulková full biography - Wikipedia | Astro.comVilma Cibulková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVilma Cibulková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Vilma Cibulková
Planet positions:
SunSun
Aries
5°04’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
10°59’
18°37’
26°13’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
0°34’
 
VenusVenus
Aquarius
25°45’
 
MarsMars
Leo
5°53’
 
JupiterJupiter
Pisces
27°54’
 
SaturnSaturn
Aquarius
19°31’
 
UranusUranus
Virgo
1°57’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
15°16’
R
PlutoPluto
Virgo
10°15’
R
NodeNode (M)
Cancer
26°12’
R
LilithLilith (M)
Libra
27°11’
 
ChironChiron
Pisces
12°01’
 
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »