Viktor Polesný wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Viktor Polesný - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Viktor Polesný - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Viktor Polesný 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Viktor Polesný
Date of Birth - Year *1948
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Viktor Polesný - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Monstrum
(2015) - Sedmdesát smíchů Karla Šípa
(2013) - Teleautomat
(2013) - Život a dílo Františka Pavlíčka
(2013) - Neobyčejné životy: Jiří Schmitzer
(2013) - Sheldon a jeho matka paní Levinová
(2012) - Tribute
(2012) - Návraty dokumentaristů (TV series)
(2012) - Marta Kubišová 70
(2011) - Neodcházení
(2011) - Bílé Vánoce Lucie Bílé v Opeře
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - ČT Live - Hop Trop
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2010) - Kudykam
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Ženitba
(2009) - Smyčka
(2008) - Lucie Bílá na Žofíně
(2008) - 10 způsobů lásky
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2007) - Rok 68
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Takový žertík
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Zvoňte dvakrát!
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Spirituál kvintet 2005
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Marta Kubišová 2005
(2005) - Vítězství
(2005) - Revizor
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Paškál
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - Činoherní klub Praha
(1999) - Kdopak to (na)mluví?
(1999) - Semafor atd. (TV series)
(1999) - Fenomén Kohout
(1999) - Sjezd abiturientů
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Jasnovidka
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1995) - Ruleta
(1995) - Rukama nevinnosti
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Pšenice na dálnici
(1994) - Německý uprchlík
(1994) - Návštěvní doba
(1994) - Divadelní román
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - HIV pozitivní
(1993) - Hostina
(1993) - Hadí pohledy
(1992) - Tu neděli po ránu
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Potomci
(1992) - Zítra to spustíme
(1991) - Koncert pro Zemi
(1991) - Strakonický dudák
(1991) - Smutek sluší Elektře
(1991) - Largo desolato
(1991) - Imaginární portrét
(1990) - Šaráda
(1990) - Spirituál kvintet
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Oberon
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Faust
(1988) - Miliónová Helena
(1988) - Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák
(1988) - Hodina zpěvu
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1987) - Klip klap
(1986) - Poločas rozpadu
(1986) - Stopy ve skle
(1986) - Osamělost fotbalového brankáře
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1982) - Hamlet

Viktor Polesný - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Monstrum
(2013) - Sheldon a jeho matka paní Levinová
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Hodina tance a lásky
(2001) - Ani svatí, ani andělé

Viktor Polesný - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Film 2016 (TV pořad)
(2014) - TýTý 2013
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Janinka
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2006) - 13. komnata Aleny Mihulové
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1997) - Úsměvy

Viktor Polesný, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
22°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Viktor Polesný 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Viktor Polesný - actor, director, scriptwriter

Viktor Polesný was born Year *1948 in Czech City
Viktor Polesný at:
Wikipedia.orgViktor Polesný full biography - Wikipedia | Astro.comViktor Polesný astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comViktor Polesný astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 15th
(Today)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician
Viktor Polesný
Planet positions:
SunSun
Taurus
22°32’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
10°44’
17°47’
24°52’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
8°13’
 
VenusVenus
Cancer
4°05’
 
MarsMars
Leo
27°51’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
27°44’
R
SaturnSaturn
Leo
16°21’
 
UranusUranus
Gemini
24°17’
 
NeptuneNeptune
Libra
10°35’
R
PlutoPluto
Leo
12°37’
 
NodeNode (M)
Taurus
13°45’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
22°18’
 
ChironChiron
Scorpio
21°29’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 16th
(Tomorrow)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »