Veronika Freimanová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Veronika Freimanová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1955
Country:
Age:
66 years
Occupation:
actress

Veronika Freimanová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Veronika Freimanová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Veronika Freimanová
Date of Birth Year *1955
(actress, instagram)

Veronika Freimanová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Hunters and Victims
(2015) - Korunní princ
(2014) - První republika (TV series)
(2014) - Jakub a jeho pán
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - An Unlikely Romance
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Prstýnek
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Vyprávěj - O čem jsme nevyprávěli
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Zázraky života (TV series)
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Mezi nimi
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Film o seriálu: Vyprávěj
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Sněženky a machři po 25 letech
(2008) - Hrobník
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Světla pasáže (TV series)
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Film o filmu: Rafťáci
(2006) - 100 + 1 princezna
(2006) - Šťastní sebevrazi
(2006) - The Rafters
(2006) - O Šípkové Růžence
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - O češtině
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Snowboarďáci (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Snowboarders
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Nehoda
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Stín viny
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Kobova garáž
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Gambit
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Žena z druhé ruky
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Lakomec
(1997) - Cesta do Paříže
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Kolya
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Báječný víkend
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Kryštof a Kristina
(1993) - Horror Story
(1992) - Kufr
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Gudrun
(1992) - Dva z nás
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Svědkyně
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Lorna a Ted
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Na letním bytě
(1989) - Fubu
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Bludiště
(1988) - Veverka a kouzelná mušle
(1988) - Ten zázračný dotek lásky
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1988) - Bludiště cest
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Domácí lékař
(1985) - Spící princ
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Perly a růže
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - O chamtivém strašidle
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Čertův švagr
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Vnitřní zrak
(1983) - Píseň o plané růži
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Vinobraní
(1982) - Sněženky a machři
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Tři v tom
(1981) - Skleněný dům
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Šaty po tetě
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1973) - Láska
(1973) - Kamarádi (TV series)
Veronika Freimanová - Family and Partner relationships
Family:
(*1954) Jaroslav Brabec - husband

Veronika Freimanová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
0°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Veronika Freimanová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Veronika Freimanová - actress

Veronika Freimanová was born Year *1955 in Czech City
Veronika Freimanová at:
Wikipedia.orgVeronika Freimanová full biography - Wikipedia | Astro.comVeronika Freimanová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVeronika Freimanová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 27th
(Today)
Spojené státy William Fichtner
(*1956) actor
Spojené státy Bruce Lee
(*1940) actor, martial artist, philosopher, filmmaker, founder of the martial art Jeet Kune Do
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) guitarist, singer
Rakousko Parov Stelar
(*1974) musician, one of the founders of electro swing
Ukrajina Yulia Tymoshenko
(*1960) politician, former Prime Minister
Veronika Freimanová
Planet positions:
SunSun
Libra
0°37’
 
MoonMoon
Sagittarius
Capricorn
Capricorn
28°01’
3°56’
9°51’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
26°07’
 
VenusVenus
Libra
6°51’
 
MarsMars
Virgo
17°51’
 
JupiterJupiter
Leo
21°54’
 
SaturnSaturn
Scorpio
17°53’
 
UranusUranus
Leo
1°26’
 
NeptuneNeptune
Libra
26°58’
 
PlutoPluto
Leo
27°33’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
21°18’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
21°57’
 
ChironChiron
Aquarius
0°11’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »