Věra Kubánková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Kubánková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Košice
Country:
Age:
† 91 years
Death:
Occupation:
actress

Věra Kubánková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
22 July 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Věra Kubánková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Věra Kubánková
Date of Birth Jul 22, 1924
(actress, instagram)

Věra Kubánková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Řachanda
(2015) - 13. komnata Jana Hrušínského
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - The Snake Brothers
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2012) - Neobyčejné životy: Bára Hrzánová
(2012) - Velkej Honza
(2010) - Neobyčejné životy: Věra Kubánková
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Ženitba
(2009) - Šejk
(2009) - Hospoda U bílé kočky
(2009) - Archiv
(2008) - Polibek na cestu
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Dívka a kouzelník
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - 13. komnata Karla Weinlicha
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Tata Bojs: Virtuální duet (music video)
(2004) - Zlatá brána
(2003) - Seance Fiction
(2002) - The Brats
(2002) - Chlípník
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(1999) - Oběti: Přepadení
(1998) - Preacing at the Fish (TV series)
(1998) - Za zdí
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Jak vyléčit Ježibabu
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Duhová hora
(1993) - Postižení ohněm
(1993) - Království květin
(1992) - Tři dary lásky
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Romeo a Julie
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Houpačka
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Sluneční panenka a dešťový panáček (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Krajiny života Josefa Čapka
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Srdíčko
(1987) - Rizikové pracoviště
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1985) - Tenký led
(1985) - Pták Žal
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Duhová kulička
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1984) - Čarovná rybí kostička
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Její pastorkyňa
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Sůl země (TV series)
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - I chytrák se spálí
(1980) - Černé světlo
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Kořist
(1979) - Causa Králík
(1978) - Válka vypukne po přestávce
(1978) - Perly (TV series)
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV series)
(1976) - Výslech
(1976) - Skleník
(1975) - Smrt krásných srnců
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - La Planète sauvage
(1972) - Moc bez slávy
(1972) - Divoké labutě
(1968) - Stříbrná mošnička
(1967) - Malé letní blues
(1963) - Strašidlo, které se směje
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Labyrint srdce
(1959) - A Visit
Věra Kubánková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Věra Kubánková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
29°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Věra Kubánková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Kubánková - actress

Věra Kubánková was born on July 22, 1924 in Košice
Věra Kubánková at:
Wikipedia.orgVěra Kubánková full biography - Wikipedia | Astro.comVěra Kubánková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVěra Kubánková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 1st
(Today)
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) actor
Spojené státy Woody Allen
(*1935) musician, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Bette Midler
(*1945) actress, singer
Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) actor
Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) actor
Věra Kubánková
Planet positions:
SunSun
Cancer
29°21’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Leo
16°38’
 
VenusVenus
Cancer
1°03’
R
MarsMars
Pisces
5°17’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
10°25’
R
SaturnSaturn
Libra
26°04’
 
UranusUranus
Pisces
21°14’
R
NeptuneNeptune
Leo
19°19’
 
PlutoPluto
Cancer
12°21’
 
NodeNode (M)
Leo
24°14’
R
LilithLilith (M)
Gemini
13°34’
 
ChironChiron
Aries
24°39’
 
Elements:
6xFireFire
0xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
December 2nd
(Tomorrow)
Spojené státy Britney Spears
(*1981) actress, singer
Kanada Nelly Furtado
(*1978) singer
Nizozemsko Karen Hamaker-Zondag
(*1952) Dutch astrologer
Francie Georges Seurat
(*1859) painter
Itálie Gianni Versace
(*1946) fashion designer
Famous people who passed away on December 1st
Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) occultist, writer, chess player, astrologer
Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrologer
Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) geneticist, evolutionary biologist, founder of population genetics
Velká Británie George Everest
(*1790 - 1866) traveler, explorer, geographer, surveyor
Francie Claude Jade
(*1948 - 2006) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »