Věra Koktová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Koktová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Košice
Country:
Age:
† 87 years
Death:
Occupation:
actress

Věra Koktová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
1 April 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Věra Koktová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Věra Koktová
Date of Birth Apr 1, 1926
(actress, instagram)

Věra Koktová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Letiště (TV series)
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Poslání s podrazem
(1997) - Pražák
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Tom est tout seul
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Kníže Václav
(1993) - Noční mora
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - F - E - D - A
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Závrať
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Rakovina vůle
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Katapult
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Karlův most
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Černé světlo
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Čarovné prstýnky
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Princ Chocholouš
(1973) - Tři nevinní
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Muzikant
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1969) - O hradu Zásadce
(1969) - Dvě Cecilky
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1967) - Ženitba
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Jak se stal Matěj Cvrček doktorem
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Lysistrata
(1963) - Barnabášek
(1962) - Hrozné dítě
(1961) - Okamžik, spojím!
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Aristokrati
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Kouzelný den
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Divotvorný klobouk
(1948) - Daleká cesta
Věra Koktová 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Věra Koktová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
10°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Věra Koktová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Koktová - actress

Věra Koktová was born on April 1, 1926 in Košice
Věra Koktová at:
Wikipedia.orgVěra Koktová full biography - Wikipedia | Astro.comVěra Koktová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVěra Koktová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 17th
(Today)
CA Jim Carrey
(*1962) actor
US James Earl Jones
(*1931) actor
US Muhammad Ali
(*1942) boxer
US Michelle Obama
(*1964)
US Al Capone
(*1899)
Věra Koktová
Planet positions:
SunSun
Aries
10°57’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Scorpio
9°56’
16°22’
22°50’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
8°46’
R
VenusVenus
Aquarius
26°01’
 
MarsMars
Aquarius
6°40’
 
JupiterJupiter
Aquarius
19°08’
 
SaturnSaturn
Scorpio
25°30’
R
UranusUranus
Pisces
26°18’
 
NeptuneNeptune
Leo
22°15’
R
PlutoPluto
Cancer
12°35’
 
NodeNode (M)
Cancer
21°30’
R
LilithLilith (M)
Leo
22°14’
 
ChironChiron
Aries
26°49’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
January 18th
(Tomorrow)
US Kevin Costner
(*1955) composer, singer, actor, director
GB Cary Grant
(*1904) actor
US Danny Kaye
(*1911) actor
US Oliver Hardy
(*1892) actor
GB John Boorman
(*1933) director, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Full Moon in Cancer Cancer
Show calendar »