Věra Jordánová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Jordánová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1928
Country:
Age:
93 years
Occupation:
actress, director

Věra Jordánová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1928 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Věra Jordánová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Věra Jordánová
Date of Birth Year *1928
(actress, director, instagram)

Věra Jordánová - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - Kouzelný šíp
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Jak vyléčit Ježibabu
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Jak se Kuba stal mlynářem
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - Ariadnina niť
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Heřmánci (TV series)
(1990) - Démantový déšť
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - O kouzelné šišce
(1988) - O komtesce a zbojníkovi
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Švec z konce světa
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O kouzelné píštalce
(1986) - O buchtách a milování
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Pták Žal
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1984) - Malý Démosthénes
(1984) - Letní pohádka
(1984) - Ferdinande, vrať se
(1983) - Šáteček a jablíčko
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1983) - Kmotři z blat
(1983) - Bráška
(1982) - Vyzvání na cestu
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Maratonský běh
(1982) - Karlův most
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1982) - Čas strachu a statečnosti
(1981) - Škola hrou
(1981) - Neuvěřitelný příběh
(1981) - Královna bludiček
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1981) - Černé etudy
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Holubník
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1979) - Štvanci
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Na co si dneska hrajeme
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Čarovné prstýnky
(1978) - Adriana
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Oheň ve dřevě
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1977) - Blaťácká povídačka
(1976) - Petřička
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Košiláček
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - Vlajky na věžích
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Fairy-tale at Krkonose Mountains (TV series)
(1973) - Táto už je čas
(1973) - Skleněná panna
(1973) - Nejpozději do 1.září
(1973) - Jak se dělá knížka
(1972) - V těžkých dnech
(1972) - Trojlístek
(1972) - Svatá noc
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1972) - Jak se dělá rohlíček
(1972) - Jak se dělá hrneček
(1972) - Jak se dělá bačkůrka
(1972) - Hrdinové z pohádek
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Renata
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV series)
(1971) - Jak princezny spaly na hrášku
(1971) - Hračky naší Kačky
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - O statečném Petrovi
(1969) - První láska
(1969) - Princezna Lada
(1969) - O hradu Zásadce
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Dick Whittington
(1969) - Čertův švagr
(1968) - Vo modrým ptáčku
(1968) - Pohádka o Honzovi
(1968) - O pyšné princezně
(1968) - Letní dostaveníčko
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Země slunce a šafránu
(1967) - Pohádka o panence v trávě
(1967) - Pohádka o Ivánkovi a Alenušce
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Jak se stal Matěj Cvrček doktorem
(1967) - A.S.Puškin
(1966) - Věra Lukášová
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Co už umíme
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1964) - Pohádka o ježcích
(1964) - Dalecí a blízcí
(1964) - Akdáhop
(1962) - Pohádkové noviny
(1962) - Jiskry
(1960) - Zpěvníček
(1960) - Kouzelný domeček

Věra Jordánová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2010) - Příběhy slavných: Slušňák mu sluší
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(1997) - Úsměvy

Věra Jordánová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
25°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Věra Jordánová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Jordánová - actress, director

Věra Jordánová was born Year *1928 in Czech City
Věra Jordánová at:
Wikipedia.orgVěra Jordánová full biography - Wikipedia | Astro.comVěra Jordánová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVěra Jordánová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 14th
(Today)
Spojené státy Will Patton
(*1954) actor
Spojené státy Donald Trump
(*1946) real estate tycoon, politician, television star, writer, president-elect of the United States
Německo Steffi Graf
(*1969) tennis player
Německo Alois Alzheimer
(*1864) psychiatrist, physician, neuropathologist
Lucembursko Marie-Adélaïde, Grand Duchess of Luxembourg
(*1894) Grand Duchess, daughter of William IV. Luxembourg and Marie Anne Portuguese
Věra Jordánová
Planet positions:
SunSun
Aries
25°13’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
14°02’
20°43’
27°30’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
7°19’
 
VenusVenus
Aries
4°46’
 
MarsMars
Pisces
6°01’
 
JupiterJupiter
Aries
18°40’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
18°52’
R
UranusUranus
Aries
4°36’
 
NeptuneNeptune
Leo
26°31’
R
PlutoPluto
Cancer
15°02’
 
NodeNode (M)
Gemini
12°03’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
15°26’
 
ChironChiron
Taurus
5°00’
 
Elements:
8xFireFire
0xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »