Václav Wasserman wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Wasserman - Birth Chart
(Václav Vodicka)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 68 years
Occupation:
director

Václav Wasserman - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 February 1898 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Václav Wasserman 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Václav Wasserman
Date of Birth - Feb 19, 1898
(director, instagram)

Václav Wasserman - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1954) - Nejlepší člověk
(1945) - Jenom krok
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Station Master
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Catacombs
(1940) - Baron Prášil
(1940) - Babička
(1939) - He Stood at the Till
(1939) - Mořská panna
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Jiný vzduch
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - The Lantern
(1938) - Menschen in den Bergen
(1938) - Hrdinové hranic
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - Druhé mládí
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Der Scheidungsgrund
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Trhani
(1936) - Švadlenka
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Ein Mädel vom Ballett
(1935) - Osudná chvíle
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polish Blood
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Hej-rup!
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Ich und der Kaiser
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Sister Angelika
(1932) - Le Roi bis
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - The Undertaker
(1931) - Třetí rota
(1931) - Wehe, wenn er losgelassen
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Psohlavci
(1931) - Er und seine Schwester
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1931) - Monsieur le maréchal
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Der K. u. K. Feldmarschall
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Nimm mich mit!
(1929) - Pražský Monte Christo
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Plukovník Švec
(1929) - Hříchy lásky
(1928) - Pohorská vesnice
(1927) - Sladká Josefínka
(1927) - Květ ze Šumavy
(1926) - Švejk na frontě
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - May Fairy Tale
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Do panského stavu
(1924) - Píseň života
(1924) - Lupič nešika
(1922) - Tulákovo srdce
(1922) - Kam s ním?
(1921) - Děti osudu
(1920) - Komediantka

Václav Wasserman - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Dva tygři
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Slunečnice
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - The King of Kings
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Two Men from Another World
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Případ Lupínek
(1959) - Taková láska
(1959) - První a poslední
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Hlavní výhra
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Vintage Car
(1955) - Hastrman
(1953) - Pekař Jan Marhoul
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Páter Vojtěch
(1926) - Příběh jednoho dne
(1922) - Ty petřínské stráně

Václav Wasserman - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1954) - Nejlepší člověk
(1952) - Plavecký mariáš
(1949) - Čertova stena
(1947) - Tři kamarádi
(1946) - Nadlidé
(1944) - Saturday
(1938) - Menschen in den Bergen
(1938) - Boží mlýny
(1937) - Lidé pod horami
(1936) - Trhani
(1922) - Kam s ním?
Václav Wasserman 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Wasserman, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
0°51’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Václav Wasserman 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Wasserman - director

Václav Wasserman was born on February 19, 1898 in Prague
Václav Wasserman at:
Wikipedia.orgVáclav Wasserman full biography - Wikipedia | Astro.comVáclav Wasserman astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVáclav Wasserman astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 24th
(Today)
Spojené státy Peter Weller
(*1947) actor
Velká Británie Iain Glen
(*1961) actor
Argentina Lionel Messi
(*1987) soccer player
Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888) architect
Francie Jean Schlumberger
(*1907) designer of jewelry for Tiffany & Co.
Václav Wasserman
Planet positions:
SunSun
Pisces
0°51’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
5°53’
13°01’
20°07’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
12°07’
 
VenusVenus
Pisces
1°43’
 
MarsMars
Aquarius
6°49’
 
JupiterJupiter
Libra
9°14’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
11°31’
 
UranusUranus
Sagittarius
3°25’
 
NeptuneNeptune
Gemini
19°45’
R
PlutoPluto
Gemini
12°43’
R
NodeNode (M)
Capricorn
25°11’
R
LilithLilith (M)
Gemini
18°41’
 
ChironChiron
Scorpio
29°01’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) actor, director, writer
Indie George Orwell
(*1903) writer, essayist, satirist, anticommunist
Velká Británie George Michael
(*1963) composer, singer, director
Španělsko Antoni Gaudí
(*1852) architect
Spojené státy Robert Venturi
(*1925) architect, teacher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »