Václav Štekl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Štekl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 64 years
Occupation:
actor

Václav Štekl - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
23 September 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Václav Štekl 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Václav Štekl
Date of Birth - Sep 23, 1929
(actor, instagram)

Václav Štekl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Haló, tady Jiřina
(2003) - Odkud já vás znám
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kačenka a strašidla
(1990) - The Last Butterfly
(1988) - Burning Secret
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Kluk
(1985) - Námořnický karneval
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - The False Prince
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Propast
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Gosti iz galaksije
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Kačenka
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Lučištníci a lukostřelci
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Skokan
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Vychovatel
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Slepé střevo
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Jak se státi gentlemanem
(1970) - Televarieté
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Pan Tau im Schnee
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Trapasy
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - The Cremator
(1968) - The Marathon
(1968) - Kulhavý ďábel
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Happy end
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Pan Tau - Das erste Abenteuer
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1963) - Věštec
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - Devilish Drive
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Klaun Ferdinand a raketa
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Člověk z půdy
(1960) - Taková ztráta krve
Václav Štekl 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Štekl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
29°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Alder

Alder Tree

Celtic tree horoscope
It is a shame that people born under the rule of Alder are so rare. If there were more of them, the world would certainly be a better place. Alder people are exceptionally balanced, calm and kind. They bring peace and relaxing atmosphere wherever they come; they are able to control themselves very well and they can pass through life without raising their voice. They have tremendous patience and helping others is a natural thing to them.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Václav Štekl 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Štekl - actor

Václav Štekl was born on September 23, 1929 in Pilsen
Václav Štekl at:
Wikipedia.orgVáclav Štekl full biography - Wikipedia | Astro.comVáclav Štekl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVáclav Štekl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 27th
(Today)
Čína Donnie Yen
(*1963) actor, director, choreographer of martial arts scenes
Francie Bourvil
(*1917) actor, singer
Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) actor
Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) actor
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824) writer, scriptwriter
Václav Štekl
Planet positions:
SunSun
Virgo
29°55’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Gemini
18°51’
25°43’
2°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
23°04’
 
VenusVenus
Leo
27°19’
 
MarsMars
Libra
21°13’
 
JupiterJupiter
Gemini
16°10’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
24°24’
 
UranusUranus
Aries
9°46’
R
NeptuneNeptune
Virgo
2°10’
 
PlutoPluto
Cancer
19°28’
 
NodeNode (M)
Taurus
14°12’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
13°50’
 
ChironChiron
Taurus
13°51’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
July 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) actress
Francie Marcel Duchamp
(*1887) painter, artist
Spojené státy Jacoby Shaddix
(*1976) musician, singer of the rock band Papa Roach
Venezuela Hugo Chávez
(*1954) President of Venezuela
Velká Británie Leo Houlding
(*1980) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »