Theodor Pištěk wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Theodor Pištěk - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 65 years
Death:
Occupation:
actor

Theodor Pištěk - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
13 June 1895 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Theodor Pištěk 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Theodor Pištěk
Date of Birth - Jun 13, 1895
(actor, instagram)

Theodor Pištěk - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1958) - Theodor Pištek
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Synové hor
(1956) - Platit, prosím!
(1955) - Leave It to Me
(1955) - Angel in the Mountains
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - A Warning
(1953) - Komedianti
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Konec strašidel
(1952) - Divotvorný klobouk
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1950) - The Merry Duel
(1950) - Temno
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Warriors of Faith
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - V horách duní
(1946) - Průlom
(1946) - Nezbedný bakalář
(1942) - Záhadný host
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Půlnoční sen
(1942) - I'll Be Right Over
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Tetička
(1941) - Rukavička
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Station Master
(1941) - Jan Cimbura
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1941) - Gabriela
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Konečně sami
(1940) - Catacombs
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Baron Prášil
(1940) - Babička
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - Žabec
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Panenka
(1938) - The Lantern
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Klapzubova XI.
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Gypsy Love
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Kolem dokola
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Harmonika
(1937) - Der Scheidungsgrund
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Army Twins
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Das Gässchen zum Paradies
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Irčin románek
(1936) - Wild Girl
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Who Did I Kiss Yesterday
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Jánošík
(1935) - Raging Barbora
(1934) - Polish Blood
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Grandhotel Nevada
(1934) - Dokud máš maminku
(1934) - Anita in Paradise
(1933) - Life Is a Dog
(1933) - Vůně domova
(1933) - In the Little House Below Emausy
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - Štvaní lidé
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - The Inspector General
(1933) - Mámino srdce
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Exekutor v kabaretu
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Vězeň na Bezdězi
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Šenkýřka „U divoké krásy“
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Sister Angelika
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - The Undertaker
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Zazobanec
(1931) - Třetí rota
(1931) - Svět bez hranic
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Loupežník
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1931) - The Affair of Colonel Redl
(1930) - Vendelínův očistec a ráj
(1930) - Tonka Šibenice (německá verze)
(1930) - Tonka Šibenice (francouzská verze)
(1930) - Tonka Šibenice
(1930) - Tajemství lékařovo
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Opeřené stíny
(1930) - Einbruch im Bankhaus Reichenbach
(1930) - Černý plamen
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Vater Radetzky
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Takový je život
(1929) - Svatý Václav
(1929) - Pražský Monte Christo
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Neviňátka
(1929) - Lebende Ware
(1929) - Kamarádské manželství
(1929) - Hříchy lásky
(1929) - Dva bratři
(1928) - Strassenbekanntschaften
(1928) - For Love
(1928) - Saxophon - Susi
(1928) - Podskalák
(1928) - Osudné noci
(1928) - Das Wolgamädchen
(1928) - Dva pekelné dny

Theodor Pištěk - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Gypsy Love
(1928) - Diebe
(1927) - Ve spárech upíra
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Svatební košile
(1925) - Karel Havlíček Borovský
(1922) - Proudy
(1921) - Trny a květy

Theodor Pištěk - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1925) - Karel Havlíček Borovský
(1925) - Hraběnka z Podskalí
(1921) - Mnichovo srdce
Theodor Pištěk - Family and Partner relationships
Family:
(*1932) Theodor Pištěk Jr. - son
Theodor Pištěk 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Theodor Pištěk, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
22°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Theodor Pištěk 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Theodor Pištěk - actor

Theodor Pištěk was born on June 13, 1895 in Prague
Theodor Pištěk at:
Wikipedia.orgTheodor Pištěk full biography - Wikipedia | Astro.comTheodor Pištěk astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comTheodor Pištěk astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 5th
(Today)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Theodor Pištěk
Planet positions:
SunSun
Gemini
22°08’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
24°15’
0°10’
6°04’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
13°31’
 
VenusVenus
Leo
5°27’
 
MarsMars
Leo
1°42’
 
JupiterJupiter
Cancer
11°56’
 
SaturnSaturn
Scorpio
0°53’
R
UranusUranus
Scorpio
16°33’
R
NeptuneNeptune
Gemini
15°45’
 
PlutoPluto
Gemini
11°30’
 
NodeNode (M)
Pisces
17°11’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
29°14’
 
ChironChiron
Libra
2°48’
 
Elements:
2xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
December 6th
(Tomorrow)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Famous people who passed away on December 5th
Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) President of South Africa, fighter against apartheid
Francie Alexandre Dumas père
(*1802 - 1870) writer
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) composer, pianist, organist, virtuoso
Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) painter
Polsko Wladyslaw Reymont
(*1867 - 1925) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »