Teodor Piovarči wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Teodor Piovarči - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1934
Country:
Age:
87 years
Occupation:
actor

Teodor Piovarči - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1934 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Teodor Piovarči 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Teodor Piovarči
Date of Birth - Year *1934
(actor, instagram)

Teodor Piovarči - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Čierna pani
(1998) - Obrus s monogramom
(1998) - Ja nič neviem
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Germinie
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Zuzka Turanová
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Pod vŕbou
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Jakubov rebrík
(1993) - Hudobné rozprávky
(1991) - Un coeur a prendre
(1991) - Škvrny na slnku
(1991) - Rochade
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Júlia
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Nežiadúci
(1989) - Nádej má farbu belasú
(1989) - Frajer na ceste
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Čertovo vrece
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Južná pošta
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Smutné radosti
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Eygletiérovci
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Sršne v úli (TV series)
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Sekera
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Domov (TV series)
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Oko za oko
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Magma
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Tušenie
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Krkavci
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Klenovič Ján
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Druhovia
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1979) - Chobotnica
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Cnostný Metod
(1978) - Zbojníci
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Haló, tu Jakub!
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Skrat
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Medveď Mrmláč
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV series)
(1976) - Na priamej linke
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Lakmus
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Amerikán
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Svetská krása
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Kronika
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Víťazný čas
(1973) - Na jednom dvore
(1973) - Milionár
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Ako každý iný
(1970) - Vrahom je Fox
(1969) - Generácia
(1968) - Stopy na Sitne
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1962) - Havrania cesta

Teodor Piovarči, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
9°16’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Teodor Piovarči 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Teodor Piovarči - actor

Teodor Piovarči was born Year *1934 in Slovak City
Teodor Piovarči at:
Wikipedia.orgTeodor Piovarči full biography - Wikipedia | Astro.comTeodor Piovarči astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comTeodor Piovarči astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Teodor Piovarči
Planet positions:
SunSun
Virgo
9°16’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Cancer
21°38’
27°40’
3°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
15°58’
 
VenusVenus
Leo
19°18’
 
MarsMars
Leo
1°50’
 
JupiterJupiter
Libra
22°09’
 
SaturnSaturn
Aquarius
23°42’
R
UranusUranus
Taurus
1°10’
R
NeptuneNeptune
Virgo
12°00’
 
PlutoPluto
Cancer
25°28’
 
NodeNode (M)
Aquarius
8°38’
R
LilithLilith (M)
Leo
5°03’
 
ChironChiron
Gemini
9°49’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
4xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »