Strýček Jedlička wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Strýček Jedlička - Birth Chart
(Antonín Jedlička)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Březové Hory
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
actor

Strýček Jedlička - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
18 February 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Strýček Jedlička 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Strýček Jedlička
Date of Birth - Feb 18, 1923
(actor, instagram)

Strýček Jedlička - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Divoké pivo
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Studio Kroměříž
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Why?
(1986) - Peníze a krev
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Kouzelná raketa strýčka Jedličky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1983) - Sešlost
(1983) - Brakýři
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1981) - Netopýr
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Kocour Vavřinec a jeho přátelé (TV series)
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Příběhy cvrčka a štěňátka (TV series)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1976) - Hudba - to je moje
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1974) - Krádež
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Hodina modrých slonov
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1970) - Čert a Káča
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Táňa a dva pistolníci
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Děti kolem strýčka
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Kocour a dalekohled (TV series)
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Darounická poudačka
(1963) - Špatně namalovaná slepice
(1963) - Krtkova dobrodružství (TV series)
(1963) - Domácí víno
(1963) - Barnabášek
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Každá koruna dobrá
(1960) - Cirkus jede!
(1960) - Ledoví muži
(1960) - How the Puppy Wanted Little Dogs
(1960) - How the Puppy Felt Like Eating Some Honey
(1960) - How the Sun Returned Water to the Puppy
(1957) - La Création du monde
(1957) - Jak krtek ke kalhotkám přišel
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1956) - Platit, prosím!
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Vintage Car
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Music from Mars
(1954) - Nejlepší člověk
(1952) - Mladá léta
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1948) - Daleká cesta
(1948) - The Red Lizard
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - When You Return
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Chlapci v modrém
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Dům za městem
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Z českých mlýnů
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1938) - Vandiny trampoty
Strýček Jedlička 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Strýček Jedlička, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
28°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Strýček Jedlička 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Strýček Jedlička - actor

Strýček Jedlička was born on February 18, 1923 in Březové Hory
Strýček Jedlička at:
Wikipedia.orgStrýček Jedlička full biography - Wikipedia | Astro.comStrýček Jedlička astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comStrýček Jedlička astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 5th
(Today)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Strýček Jedlička
Planet positions:
SunSun
Aquarius
28°46’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Aries
22°22’
28°20’
4°16’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
2°38’
 
VenusVenus
Capricorn
12°30’
 
MarsMars
Aries
20°18’
 
JupiterJupiter
Scorpio
18°34’
 
SaturnSaturn
Libra
19°46’
R
UranusUranus
Pisces
12°42’
 
NeptuneNeptune
Leo
16°28’
R
PlutoPluto
Cancer
9°18’
R
NodeNode (M)
Virgo
21°46’
R
LilithLilith (M)
Aries
15°29’
 
ChironChiron
Aries
14°17’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
December 6th
(Tomorrow)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Famous people who passed away on December 5th
Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) President of South Africa, fighter against apartheid
Francie Alexandre Dumas père
(*1802 - 1870) writer
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) composer, pianist, organist, virtuoso
Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) painter
Polsko Wladyslaw Reymont
(*1867 - 1925) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »