Světlana Nálepková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Světlana Nálepková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1960
Country:
Age:
61 years
Occupation:
actress, singer

Světlana Nálepková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Světlana Nálepková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Světlana Nálepková
Date of Birth Year *1960
(actress, singer, instagram)

Světlana Nálepková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Poslední zhasne
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - 13. komnata Světlany Nálepkové
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Aféry (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2009) - První krok (TV series)
(2009) - Ctrl Emotion
(2008) - Experiment
(2007) - Sesazený král
(2006) - Žito
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Pánská jízda
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Věštírna
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Světlana zpívá Marlene
(1995) - Vápenička
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1993) - Anatol
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Sejdeme se na Prdlavce
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1989) - Vždycky jsem to já
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1988) - Hodinář
(1987) - Náhradník
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Šaty až na zem
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Otec
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Moje zlaté holky
(1985) - Havárie
(1984) - Zpívánky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Poslední mejdan
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Láska z pasáže
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Poslední adresa neznámá
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Když se prořezávají zoubky
(1978) - Paví král
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Příběh lásky a cti
Světlana Nálepková - Family and Partner relationships

Světlana Nálepková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
10°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Světlana Nálepková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Světlana Nálepková - actress, singer

Světlana Nálepková was born Year *1960 in Czech City
Světlana Nálepková at:
Wikipedia.orgSvětlana Nálepková full biography - Wikipedia | Astro.comSvětlana Nálepková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comSvětlana Nálepková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Světlana Nálepková
Planet positions:
SunSun
Cancer
10°32’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
7°38’
14°12’
20°51’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
0°11’
 
VenusVenus
Cancer
13°14’
 
MarsMars
Taurus
8°44’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
27°10’
R
SaturnSaturn
Capricorn
15°28’
R
UranusUranus
Leo
18°53’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
6°25’
R
PlutoPluto
Virgo
4°09’
 
NodeNode (M)
Virgo
19°00’
R
LilithLilith (M)
Cancer
6°11’
 
ChironChiron
Pisces
1°56’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »