Svatopluk Matyáš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Svatopluk Matyáš - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1929
Country:
Age:
91 years
Occupation:
actor

Svatopluk Matyáš - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1929 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Svatopluk Matyáš 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Svatopluk Matyáš
Date of Birth - Year *1929
(actor, instagram)

Svatopluk Matyáš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Svatopluka Matyáše
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2009) - 3 Seasons in Hell
(2009) - Rubínový veterán
(2009) - Walking Too Fast
(2006) - Čétéčko
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - On je žena! (TV series)
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - All My Loved Ones
(1998) - Die Seekönigin
(1998) - Blumenstein Fernand - Bláznův příběh
(1997) - Úsměvy
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Bronzová koruna
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1994) - La Patience de Maigret
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - Maigret se défend
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Útěk do vězení
(1990) - Carskaja ochota
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Sýkorka
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Vzestup po šikmé ploše
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Advokát ex offo (TV series)
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Principálka
(1986) - Preceptor
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Grófinka
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - O princezně, která nesměla na slunce
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Bitva za Moskvu
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - Slaný sníh
(1984) - Rumburak
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Pod maskou
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Dotek ruky
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Poslední adresa neznámá
(1982) - Chemik
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Velikánský banánový dort
(1981) - Školení
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Můžeš mi odpustit?
(1981) - Mezi námi kluky
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV series)
(1980) - Pomsta mŕtvych rýb
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1979) - Ženich mezi dveřmi
(1979) - Ze života velkého chlapa
(1979) - Tybys (TV series)
(1979) - A Suspended Game
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Mejdan na písku
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Melodie bílého klavíru
(1978) - Den žen jako řemen
(1977) - Návštěva z vesmíru
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1977) - Advokátka
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Košilka
(1973) - Příběh středního útočníka
(1973) - Hroch
(1973) - Haldy (TV series)
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1972) - Operation Bororo
(1971) - Tatínek na neděli
(1971) - Lekce
(1969) - Mlčení mužů
(1968) - Riders in the Sky
(1968) - The Marathon
(1967) - A Game without Rules
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Místenka bez návratu
(1962) - Prázdniny s Minkou
(1962) - Mulat
(1962) - Černé démanty
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1959) - Taková láska
(1959) - První parta
(1958) - Scars of the Past
(1957) - Jahrgang 21
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Synové hor
(1956) - Infidelity

Svatopluk Matyáš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
24°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Svatopluk Matyáš 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Svatopluk Matyáš - actor

Svatopluk Matyáš was born Year *1929 in Czech City
Svatopluk Matyáš at:
Wikipedia.orgSvatopluk Matyáš full biography - Wikipedia | Astro.comSvatopluk Matyáš astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comSvatopluk Matyáš astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 15th
(Today)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician
Svatopluk Matyáš
Planet positions:
SunSun
Libra
24°35’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Taurus
17°12’
24°00’
0°51’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
8°10’
st
VenusVenus
Virgo
27°49’
 
MarsMars
Scorpio
8°09’
 
JupiterJupiter
Gemini
16°07’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
25°52’
 
UranusUranus
Aries
8°46’
R
NeptuneNeptune
Virgo
2°55’
 
PlutoPluto
Cancer
19°37’
 
NodeNode (M)
Taurus
12°53’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°38’
 
ChironChiron
Taurus
12°51’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 16th
(Tomorrow)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »