Stano Dančiak wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Stano Dančiak - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actor, scriptwriter

Stano Dančiak - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Stano Dančiak 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Stano Dančiak
Date of Birth - Year *1942
(actor, scriptwriter, instagram)

Stano Dančiak - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Osobnosť televíznej obrazovky 2010
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2007) - Izidor
(2005) - Šimijé
(2005) - Lunacy
(2005) - Cheers!
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Fricasse
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Lord Norton a sluha James
(2002) - Dážď padá na naše duše
(2001) - 7EDEM s r. o.
(2000) - Prekliaty služobník lásky
(2000) - Čajová šálka lásky
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1999) - Kráľovská hra
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Opojenie z premeny
(1998) - Dom bez sluhu
(1996) - Suzanne
(1996) - Lea
(1996) - Bud Bindi (TV series)
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Škriatok (TV series)
(1995) - Duchovo nájomné
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Posledný coctail
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1993) - Podozrenie
(1993) - Líška
(1993) - K.O.
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Chaos
(1991) - The Thieves
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jurošík (TV series)
(1991) - Jacobowski a plukovník
(1991) - Garsónka
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Zostane to medzi nami
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Rýchlik
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Piata pečať
(1990) - Modrý Jonatán
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Turandot
(1989) - Počkaj ma v parku
(1989) - Novinári
(1989) - Montiho čardáš
(1989) - Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
(1989) - Kolotoč
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Čertiská
(1988) - Žartovné rozprávky
(1988) - Žaba
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Mercadet
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Bez problémov
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Skúška vedenia
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Hrdina západu
(1987) - Harmónia podľa Vivaldiho
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Pro forma
(1986) - Nástupca
(1986) - Milovaný Célimar
(1985) - Film o filme. 1/1985
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Pred sviatkami
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesionál života
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Cesta životom
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Krokodíl
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Vlci
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Chameleón a tí druhí
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Spoveď vreckového zlodeja
(1981) - Ostrov
(1981) - Autoservis
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Dad Will Trash Me Anyway
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Pochábeľ
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Štyri kolesá
(1978) - Spolužiak
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Parížsky život
(1978) - Na pokraji rozumu
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Serafinka a Cézar
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1976) - Svadba
(1976) - Sokovia
(1976) - Páva
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Dni Turbinovcov
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Predajňa 044
(1975) - Pomsta
(1975) - Kean
(1975) - Dýchni
(1974) - Tak nekonečne krásna
(1974) - Zorenka
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Šaty
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Doktor
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Svadba
(1970) - Debny
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Nevesta
(1969) - Chválenkári (TV series)
(1969) - Generácia
(1967) - Pasca
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Koliesko
(1965) - Svet sa točí na kolotoči
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Before Tonight Is Over
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva

Stano Dančiak, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
2°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Stano Dančiak 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Stano Dančiak - actor, scriptwriter

Stano Dančiak was born Year *1942 in Slovak City
Stano Dančiak at:
Wikipedia.orgStano Dančiak full biography - Wikipedia | Astro.comStano Dančiak astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comStano Dančiak astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Stano Dančiak
Planet positions:
SunSun
Scorpio
2°21’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Gemini
22°07’
28°18’
4°25’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Libra
14°00’
 
VenusVenus
Libra
27°02’
 
MarsMars
Libra
25°37’
 
JupiterJupiter
Cancer
24°45’
 
SaturnSaturn
Gemini
11°39’
R
UranusUranus
Gemini
3°44’
R
NeptuneNeptune
Libra
0°47’
 
PlutoPluto
Leo
7°13’
 
NodeNode (M)
Virgo
1°02’
R
LilithLilith (M)
Cancer
6°40’
 
ChironChiron
Leo
27°18’
 
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Pisces Pisces
Show calendar »