Stanislav Neumann wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Stanislav Neumann - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 72 years
Occupation:
actor, child of celebrity

Stanislav Neumann - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
16 July 1902 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Stanislav Neumann 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Stanislav Neumann
Date of Birth - Jul 16, 1902
(actor, child of celebrity, instagram)

Stanislav Neumann - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Naši furianti
(1971) - Muzikant
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1968) - Řeč o Puškinovi
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1967) - Soudničky (TV series)
(1966) - Voda čerstvosti
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Darounická poudačka
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zdravý nemocný
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Malá noční povídka: O škodlivosti tabáku
(1961) - Herec Stanislav Neumann
(1961) - Příběh starý deset let
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Ferda Mravenec (TV series)
(1959) - 105% alibi
(1959) - Spálená křídla
(1959) - První a poslední
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Jak se člověk naučil létat
(1958) - Hry a sny
(1957) - Škola otců
(1957) - Padělek
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Against All
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Hra o život
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Co vyprávěl semafor
(1955) - The Windy Mountain
(1955) - Music from Mars
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Modrý den
(1953) - Lakomec
(1952) - The Smiling Country
(1952) - Proud Princess
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Kouzelný míč
(1948) - Železný dědek
(1948) - Zelená knížka
(1948) - On the Right Track
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Siréna
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nobody Knows Anything
(1946) - Velký případ
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1945) - Rozina sebranec
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1941) - Střevíčky slečny Pavlíny
(1941) - Provdám svou ženu
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Konečně sami
(1940) - Babička
(1939) - Veselá bída
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Příklady táhnou
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Její hřích
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Dobře situovaný pán
(1938) - Zborov
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Panenka
(1938) - Klapzubova XI.
(1938) - Gossips
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Andula Won
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Uličnice
(1936) - Das Gässchen zum Paradies
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Le Golem
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Jana
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Army Life - Cheerful Life
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Mazlíček
(1933) - Na sluneční straně
(1932) - Načeradec král kibiců
(1931) - Třetí rota
(1929) - Plukovník Švec
(1927) - Schwejk in Zivil
Stanislav Neumann - Family and Partner relationships
Stanislav Neumann 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Stanislav Neumann, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
22°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Water)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Stanislav Neumann 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Stanislav Neumann - actor, child of celebrity

Stanislav Neumann was born on July 16, 1902 in Prague
Stanislav Neumann at:
Wikipedia.orgStanislav Neumann full biography - Wikipedia | Astro.comStanislav Neumann astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comStanislav Neumann astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 24th
(Today)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Stanislav Neumann
Planet positions:
SunSun
Cancer
22°57’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
0°21’
6°15’
12°09’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
2°31’
 
VenusVenus
Gemini
18°56’
 
MarsMars
Gemini
27°06’
 
JupiterJupiter
Aquarius
14°49’
R
SaturnSaturn
Capricorn
24°36’
R
UranusUranus
Sagittarius
17°57’
R
NeptuneNeptune
Cancer
2°01’
 
PlutoPluto
Gemini
18°58’
 
NodeNode (M)
Scorpio
0°05’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
17°29’
 
ChironChiron
Capricorn
11°00’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
July 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »