Stanislav Fišer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Stanislav Fišer - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1931
Country:
Age:
89 years
Occupation:
actor

Stanislav Fišer - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1931 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Stanislav Fišer 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Stanislav Fišer
Date of Birth - Year *1931
(actor, instagram)

Stanislav Fišer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Školní výlet
(2011) - Santiniho jazyk
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Unknown Hour
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Saša
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - 13. komnata Stanislava Fišera
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Andělská tvář
(1999) - Čtveráci
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Svědkyně
(1991) - Lorna a Ted
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Podfuk
(1985) - O chamtivém strašidle
(1984) - Šach mat
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Zázračný lékař
(1983) - Tři mušketýři
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Lék
(1982) - Kosí bratři a větrný kohout (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Front v tylu vraga
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Adventures of Robinson Crusoe, a Sailor from York
(1980) - Noční expres
(1980) - Lázně
(1980) - Kosí bratři (TV series)
(1980) - Kocour Vavřinec a jeho přátelé (TV series)
(1980) - Facka
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Rozhodčí
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Kalifův prsten
(1976) - Bratránek z Batávie
(1975) - Tango
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Vídeňská krev
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Dary skřítků
(1972) - Pan Tau packt die Koffer
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Jako padlý sníh
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Prolhaná Ketty
(1971) - Jak se státi gentlemanem
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - O statečném Petrovi
(1970) - Drobínek
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Charleyova teta
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Traktér u královny Pedauky
(1967) - Osudná smyčka
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dva šlechtici z Verony
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Vajíčko
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Gambit
(1963) - Tři veteráni
(1963) - Dead, Read It!
(1963) - Strašidlo, které se směje
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Krásná Galathea
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1962) - Rainy Day
(1961) - Love without Words
(1960) - Těžká Barbora
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Ostrov Tulipatan
(1960) - Osm hodin vlakem
(1960) - Černá sobota
(1959) - Potěrjannaja fotografija
(1959) - Křižovatky
(1959) - Dva muži a balon
(1958) - Udivitělnoje voskresenije
(1958) - Smrt v sedle
(1957) - Jahrgang 21
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - U lékaře
(1956) - Lost Children
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Opportunity
(1956) - Advent
(1955) - Varšavské léto
(1955) - The Windy Mountain
(1952) - Kidnapped
(1952) - Konec strašidel
(1951) - We Love
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Pan Habětín odchází
(1948) - On the Right Track
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - When You Return

Stanislav Fišer - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1973) - Vídeňská krev

Stanislav Fišer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
21°29’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Stanislav Fišer 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Stanislav Fišer - actor

Stanislav Fišer was born Year *1931 in Czech City
Stanislav Fišer at:
Wikipedia.orgStanislav Fišer full biography - Wikipedia | Astro.comStanislav Fišer astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comStanislav Fišer astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Stanislav Fišer
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
21°29’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Pisces
17°38’
23°54’
0°04’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
5°47’
R
VenusVenus
Capricorn
15°51’
 
MarsMars
Capricorn
3°17’
 
JupiterJupiter
Leo
22°36’
R
SaturnSaturn
Capricorn
21°46’
 
UranusUranus
Aries
15°29’
R
NeptuneNeptune
Virgo
7°59’
R
PlutoPluto
Cancer
21°39’
R
NodeNode (M)
Aries
1°12’
R
LilithLilith (M)
Aries
14°21’
 
ChironChiron
Taurus
19°39’
R
Elements:
5xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Pisces Pisces
Show calendar »