Robert Vrchota wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Robert Vrchota - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Břilice u Třeboně
Country:
Age:
† 73 years
Death:
Occupation:
actor

Robert Vrchota - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
13 January 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Robert Vrchota 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Robert Vrchota
Date of Birth - Jan 13, 1920
(actor, instagram)

Robert Vrchota - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Trezor
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Strom pohádek: O chytré Marině
(1988) - Případ se psem
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Motanice
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Komu straší ve věži
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Dotyky
(1986) - Území strachu
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Blankytná pohádka
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Zátah
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1985) - Havárie
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Holka na krátkou trať
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Sestřičky
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Pytláci
(1980) - Útěky domů
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Panenka
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Lakovka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Dioptrie
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Co je platno kázat
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Na konci světa
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Známost sestry Aleny
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Modrý vrabec
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Chléb a písně
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Lítost
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Slečny přijdou později
(1965) - Bílá paní
(1964) - Zkáza Jeruzaléma
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Začít znova
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Love without Words
(1960) - Páté oddělení
(1959) - Skaly a ľudia
(1958) - Zadzwońcie do mojej źony
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - The Golden Spider
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Synové hor
(1955) - The Windy Mountain
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1953) - Můj přítel Fabián
(1952) - Písnička za groš
(1950) - The Merry Duel
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pětistovka
(1949) - Němá barikáda
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1949) - Divá Bára
(1948) - Ulica Graniczna
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Uloupená hranice
(1947) - Nobody Knows Anything
(1946) - Pancho's Wedding
Robert Vrchota 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Robert Vrchota, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
22°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Earth)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Robert Vrchota 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Robert Vrchota - actor

Robert Vrchota was born on January 13, 1920 in Břilice u Třeboně
Robert Vrchota at:
Wikipedia.orgRobert Vrchota full biography - Wikipedia | Astro.comRobert Vrchota astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comRobert Vrchota astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 27th
(Today)
Spojené státy William Fichtner
(*1956) actor
Spojené státy Bruce Lee
(*1940) actor, martial artist, philosopher, filmmaker, founder of the martial art Jeet Kune Do
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) guitarist, singer
Rakousko Parov Stelar
(*1974) musician, one of the founders of electro swing
Ukrajina Yulia Tymoshenko
(*1960) politician, former Prime Minister
Robert Vrchota
Planet positions:
SunSun
Capricorn
22°01’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
7°49’
 
VenusVenus
Sagittarius
10°47’
 
MarsMars
Libra
22°23’
 
JupiterJupiter
Leo
15°46’
R
SaturnSaturn
Virgo
11°16’
R
UranusUranus
Aquarius
29°31’
 
NeptuneNeptune
Leo
10°39’
R
PlutoPluto
Cancer
6°25’
R
NodeNode (M)
Scorpio
21°43’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
9°24’
 
ChironChiron
Aries
2°52’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell
Famous people who passed away on November 27th
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824 - 1895) writer, scriptwriter
Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) the first openly gay politician in San Francisco
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) mathematician, inventor of the machine programming
Španělsko Princess Isabella of Parma
(*1741 - 1763) daughter of Duke of Parma
Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) playwright

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »