Radovan Lukavský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Radovan Lukavský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
1 November 1919 - 00:10h
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 88 years
Death:
Occupation:
actor

Radovan Lukavský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth (local time):
1 November 1919 - 00:10  (CET)
Universal Time (UT/GMT):
31 October 1919 - 23:10  
CZ, Prague:
50°5'N, 14°26'E
House system:
Placidus
Birth data source (Rodden Rating):
magazine Astro 46/98, Astro.com (XX)
(Radovan Lukavský 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Radovan Lukavský
Date of Birth - Nov 1, 1919
(actor, instagram)

Radovan Lukavský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Radovan Lukavský
(2013) - 55 minut s Miroslavem Donutilem
(2011) - Legendární historky
(2011) - Inventura Febia: Radovan Lukavský a Jiří Kodet
(2009) - S otevřeným hledím
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Sesazený král
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2006) - 13. komnata Karla Weinlicha
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2005) - Návštěva u Radovana Lukavského
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pavučina - životní osudy Štěpána Trochty
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Hluboko naladěná Viola
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2002) - Jak na to...
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Barvy života
(2001) - Život za lásku
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Smrt Hippodamie
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - The Sub
(1999) - Ortel
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Tibet, dalajlama, poselství
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Úsměvy
(1997) - Miroslav Donutil ve Spirále
(1997) - Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka, rokenrolového krále
(1997) - Magister Theodoricus, dvorní malíř císaře Karla IV.
(1997) - Tichá noc
(1997) - O perlové panně
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1995) - GENUS
(1995) - Disco Latine
(1995) - Krajiny jenom tušené
(1995) - Rok na vsi
(1995) - La Casa rosa
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Revenge
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Pšenice na dálnici
(1994) - Návštěvní doba
(1994) - Marie Růžička
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Senso
(1992) - Pravda a lež
(1992) - O dvou sestrách a Noční květině
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Requiem za W. A. Mozarta
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Romeo a Julie
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - La grande collection (TV series)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Země pod Araratem
(1989) - Turris Babel
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Okolnosti Bohuslava Martinů
(1988) - Tichý společník
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Motanice
(1988) - Lékaři
(1988) - Dýmka míru
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Krajiny života Josefa Čapka
(1987) - Přátelé
(1987) - Die Pfauenfeder
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Můj kamarád tiká
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Lidské stopy v kameni
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Legenda o českém princi
(1985) - Veronika
(1985) - The Third Dragon
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Matka
(1985) - Gobseck
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Chytrá princezna
(1983) - Obrazy z dějin české hudby (TV series)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Báseň
(1982) - Dřevo se hudbou odívá
(1982) - Český houslař
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - O labuti
(1982) - Jehla
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Alfons Mucha
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - The Medal
(1980) - Romaneto
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Sněhurka
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Pasiáns
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Louis Pasteur
(1976) - Namalovaná písnička
(1976) - About Master Hanus
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Chuť do života
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Perseus
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Tvrdohlavý Lot
(1973) - Poklad krále Davida
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Zajíc přes cestu
(1972) - Studánka bílé panenky
(1972) - Román lásky a cti
(1972) - Podezření
(1972) - Magnolia
(1972) - Královská ozvěna
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1972) - Dvojník
(1972) - Operation Bororo
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Tatínek na neděli
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Lekce
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Černý vlk
(1970) - Vzpomínka a fakta
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Návštěvy
(1970) - Mata Hari
(1970) - Chvojka
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Jak žije básník
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Aesop
(1969) - Bellevue
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1967) - Waterloo
(1967) - Těžká srdeční komplikace
Radovan Lukavský 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Radovan Lukavský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Scorpio

Sun in Scorpio
7°28’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
Aquarius
Your relationship with your emotions can be complicated. You want to free yourself from negative emotions such as fear, anger and jealousy, but it can lead to the fact that others will expect you to be incredibly tolerant when they display such emotions. You may have the tendency to create the greatest possible distance from your natural instincts and emotions, but the situation in which you unconsciously get yourself into forces you to accept the reality. You have the ability to be an impartial observer of life, and this gives you the ability to be a good psychologist who can give other people useful and impartial advice.

In relationships you tend to attract indifferent, unpredictable or unrivaled partners. It is important for you that there is friendship between you and your lover. You have a strong need for freedom of expression, and this can cause moodiness and unpredictability. You are happy in the company of other people. When you are in a group of people, it is easier for you to understand your feelings and get rid of the fear of intimate situations.
Leo
Ascendant (Rising Sign)
People with Leo Ascendant need to use their creativity, authority and power. They are looking for love, admiration and applause. Some might push to the front by force and be eccentric. They should strive to become an independent and distinct person. Potential danger of these people is their pride. They must first show a good effort in order to deserve respect and admiration. Those who fail to shine may become bitter. A crucial turn is when they learn to give without expecting something in return.

Aquarius Descendant - Partners & Compatibility
For better relationship it is necessary to cool the fiery passion and learn to be more objective and fair. If Aquarius is your Descendant you should learn to be one of many. A bit of the ordinariness can make you more special. Ruler who treats his people as equals is far more popular than if he maintained a haughty distance.

Despite the unpredictability, there should be emphasis on freedom in your relationship. Maybe you choose partners who are open-minded and special so they can free you from your vanity.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon
88°46’ (Soli-Lunar Degree)

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Earth)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Radovan Lukavský 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Radovan Lukavský - actor

Radovan Lukavský was born on November 1, 1919 in Prague
Radovan Lukavský at:
Wikipedia.orgRadovan Lukavský full biography - Wikipedia | Astro.comRadovan Lukavský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comRadovan Lukavský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Radovan Lukavský
Planet positions:
SunSun
Scorpio
7°28’
3
 
MoonMoon
Aquarius
6°15’
6
 
MercuryMercury
Scorpio
27°31’
4
 
VenusVenus
Virgo
23°07’
2
 
MarsMars
Virgo
13°04’
1
 
JupiterJupiter
Leo
16°17’
12
 
SaturnSaturn
Virgo
9°17’
1
 
UranusUranus
Aquarius
27°47’
7
R
NeptuneNeptune
Leo
11°29’
12
 
PlutoPluto
Cancer
7°40’
11
R
NodeNode (M)
Scorpio
25°37’
4
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
1°15’
4
 
ChironChiron
Aries
3°18’
8
R
PF - Part of FortuneFortune
Býk
26°18’
10
PS - Part of SpiritSpirit
Štír
23°51’
4
Houses: (Placidus system)
Leo
25°05’
Aquarius
25°05’
2:
Virgo
14°44’
8:
Pisces
14°44’
3:
Libra
10°19’
9:
Aries
10°19’
Scorpio
13°35’
Taurus
13°35’
5:
Sagittarius
22°06’
Gemini
22°06’
6:
Capricorn
27°02’
Cancer
27°02’
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Cancer
4°20’
11
Sun/Moon:
Sagittarius
21°52’
4
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »