Radoslav Brzobohatý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Radoslav Brzobohatý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Vrútky
Country:
Age:
† 79 years
Occupation:
actor

Radoslav Brzobohatý - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
13 September 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Radoslav Brzobohatý 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Radoslav Brzobohatý
Date of Birth - Sep 13, 1932
(actor, instagram)

Radoslav Brzobohatý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Tělo slovem...
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Inventura Febia: Jiřina Bohdalová a Radek Brzobohatý
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV series)
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Bastardi 2
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Což takhle dát si Janžurku!
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Ležáky 42
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Legenda o lietajúcom Cypriánovi
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Magické hory (TV series)
(2009) - Ilínek
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Kopec plný kouzel
(2008) - Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech
(2008) - Sněženky a machři po 25 letech
(2008) - Résolution 819
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Obchod so šťastím (TV series)
(2008) - BrainStorm
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Návrat Bocianov
(2006) - Film o filmu: Atentát
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Podvraťáci
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Černá karta
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Prsten krále řeky
(2004) - Príchod do lyrickej krajiny
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Mapa míst svatých a klatých
(2003) - Jári
(2003) - Bloodlines
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Tichý muž
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Chytit vítr
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Ortel
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na dobré hodince v Lanžhotské rodince
(1998) - Preacing at the Fish (TV series)
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1998) - Genij vlasti
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Liščí doupě
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Periferie
(1996) - Konto separato
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Revenge
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Die Winterreise
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Prosté krutosti
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Šance
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Felixír
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kverulantka
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Pád rodu Votických
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Básník
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Fair Play
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Film o filme. 1/1985
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - ABECEDA
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Nejdelší návrat
(1984) - Komediant
(1984) - Jestřábí věž
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Tušenie
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Sněženky a machři
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Jehla
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Noční jazdci
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Temné slunce
(1980) - Romaneto
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Král Krysa
(1979) - Božská Ema
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Wallenstein (TV series)
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - O moravské zemi
Radoslav Brzobohatý - Family and Partner relationships
Radoslav Brzobohatý 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Radoslav Brzobohatý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
20°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Radoslav Brzobohatý 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Radoslav Brzobohatý - actor

Radoslav Brzobohatý was born on September 13, 1932 in Vrútky
Radoslav Brzobohatý at:
Wikipedia.orgRadoslav Brzobohatý full biography - Wikipedia | Astro.comRadoslav Brzobohatý astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comRadoslav Brzobohatý astro-databank Astrotheme
Famous people born on
May 19th
(Today)
UY Natalia Oreiro
(*1977) actress, singer, fashion designer, presenter
GB Nicholas Winton
(*1909) broker, humanitarian worker, who saved 669 mostly Jewish children
AU David Helfgott
(*1947) pianist
VN Ho Chi Minh
(*1890) Vietnamese Communist revolutionary leader, prime minister, 1st President of the Democratic Republic of Vietnam
US Albert Fish
(*1870) serial killer, cannibal
Radoslav Brzobohatý
Planet positions:
SunSun
Virgo
20°25’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
27°35’
3°58’
10°17’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
6°51’
 
VenusVenus
Leo
4°35’
 
MarsMars
Cancer
25°29’
 
JupiterJupiter
Virgo
7°11’
 
SaturnSaturn
Capricorn
28°25’
R
UranusUranus
Aries
22°35’
R
NeptuneNeptune
Virgo
8°12’
 
PlutoPluto
Cancer
23°06’
 
NodeNode (M)
Pisces
16°42’
R
LilithLilith (M)
Taurus
14°49’
 
ChironChiron
Taurus
28°37’
R
Elements:
2xFireFire
6xEarthEarth
0xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
May 20th
(Tomorrow)
US James Stewart
(*1908) actor
US Cher
(*1946) actress, singer, fashion designer, copywriter
US Busta Rhymes
(*1972) singer
GB Joe Cocker
(*1944) singer
FR Honoré de Balzac
(*1799) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »