Přemysl Pražský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Přemysl Pražský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Nýřany
Country:
Age:
† 71 years
Death:
Occupation:
actor

Přemysl Pražský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
24 July 1893 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Přemysl Pražský 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Přemysl Pražský
Date of Birth - Jul 24, 1893
(actor, instagram)

Přemysl Pražský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1993) - Kalendárium
(1939) - Veselá bída
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Mořská panna
(1939) - Christian
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1937) - Hordubalové
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Army Life - Cheerful Life
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Life Is a Dog
(1933) - The Inspector General
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1931) - Třetí rota
(1931) - Er und seine Schwester
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Loupežník
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Svatý Václav
(1929) - Plukovník Švec
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1925) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1925) - Ohnivý drak
(1925) - Josef Kajetán Tyl
(1925) - Hraběnka z Podskalí
(1924) - Bílý ráj
(1923) - The Kidnapping of Fux the Banker
(1923) - Problematický gentleman
(1922) - O velkou cenu
(1922) - Neznámá kráska
(1921) - Jak byla Anny Ondráková získána pro film
(1921) - Ukřižovaná
(1921) - Stíny
(1921) - Souboj s Bohem
(1921) - Otrávené světlo
(1921) - Kříž u potoka
(1921) - Děvče ze Stříbrné Hranice
(1921) - Děti osudu
(1920) - Sněženky
(1920) - Dvě matky
(1919) - Láska je utrpením
(1919) - Divoká Maryna
(1919) - Dáma s malou nožkou
(1919) - Akord smrti

Přemysl Pražský - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1933) - Sedmá velmoc
(1930) - Vendelínův očistec a ráj
(1929) - Pražské švadlenky
(1928) - Podskalák
(1927) - Batalion
(1926) - Pražský flamendr
(1926) - Prach a broky
(1926) - Modche a Rezi
(1925) - Šest mušketýrů
(1923) - Problematický gentleman
(1923) - Pepánek Nezdara
(1922) - Neznámá kráska
(1921) - Stíny
(1920) - Dvě matky
(1919) - Láska je utrpením
(1919) - Dáma s malou nožkou
(1919) - Boby nesmí kouřit

Přemysl Pražský - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1939) - Srdce v celofánu
(1932) - Písničkář
(1930) - Vendelínův očistec a ráj
(1929) - Pražské švadlenky
(1928) - Podskalák
(1928) - Nejen na zemi
(1926) - Pražský flamendr
(1926) - Prach a broky
(1926) - Modche a Rezi
(1925) - Šest mušketýrů
(1919) - Láska je utrpením
Přemysl Pražský 2021 - Astrological Charts, Astrology Online
Přemysl Pražský Astro-Databank - Astro Database Categories

Přemysl Pražský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
1°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Přemysl Pražský 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Přemysl Pražský - actor

Přemysl Pražský was born on July 24, 1893 in Nýřany
Přemysl Pražský at:
Wikipedia.orgPřemysl Pražský full biography - Wikipedia | Astro.comPřemysl Pražský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPřemysl Pražský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 14th
(Today)
Spojené státy Will Patton
(*1954) actor
Spojené státy Donald Trump
(*1946) real estate tycoon, politician, television star, writer, president-elect of the United States
Německo Steffi Graf
(*1969) tennis player
Německo Alois Alzheimer
(*1864) psychiatrist, physician, neuropathologist
Lucembursko Marie-Adélaïde, Grand Duchess of Luxembourg
(*1894) Grand Duchess, daughter of William IV. Luxembourg and Marie Anne Portuguese
Přemysl Pražský
Planet positions:
SunSun
Leo
1°42’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
6°48’
12°43’
18°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
23°03’
 
VenusVenus
Leo
24°03’
 
MarsMars
Leo
15°23’
 
JupiterJupiter
Taurus
26°30’
 
SaturnSaturn
Libra
7°45’
 
UranusUranus
Scorpio
6°40’
 
NeptuneNeptune
Gemini
12°48’
 
PlutoPluto
Gemini
10°25’
 
NodeNode (M)
Aries
23°40’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
12°17’
 
ChironChiron
Virgo
3°59’
 
Elements:
7xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) actress, model
Spojené státy Helen Hunt
(*1963) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Ice Cube
(*1969) singer, actor, scriptwriter
Francie Johnny Hallyday
(*1943) guitarist, singer, actor
Čína Xi Jinping
(*1953) President of the People's Republic of China, politician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »