Petra Černocká wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petra Černocká - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actress, singer

Petra Černocká - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Petra Černocká 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Petra Černocká
Date of Birth Year *1949
(actress, singer, instagram)

Petra Černocká - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zlatá Lýra
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Victoria Angel
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2014) - Three Brothers
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pokondr live
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Skečbar
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Mamba show
(2010) - Kinorama
(2010) - Hoby naší doby
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - 13. komnata Petry Černocké
(2009) - Karel Gott 70
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Psí život
(2008) - Mr. GS
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Žito
(2005) - Vypadáš skvěle!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Kinobazar
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Drišľakoviny
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(2001) - Country estráda
(2001) - Barvy života
(2000) - Věštírna
(2000) - P.F.
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1995) - Tak neváhej a toč!
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Dobré ráno
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1985) - Galasuperšou
(1984) - Šach mat
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Čaj o piatej
(1981) - Otec
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1979) - Ring volný
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1974) - Láska malovaná
(1973) - Program orchestru Karla Vlacha
(1973) - Písničky roku 1973
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - Televarieté
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...

Petra Černocká, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
1°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Petra Černocká 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petra Černocká - actress, singer

Petra Černocká was born Year *1949 in Czech City
Petra Černocká at:
Wikipedia.orgPetra Černocká full biography - Wikipedia | Astro.comPetra Černocká astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPetra Černocká astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 17th
(Today)
CA Jim Carrey
(*1962) actor
US James Earl Jones
(*1931) actor
US Muhammad Ali
(*1942) boxer
US Michelle Obama
(*1964)
US Al Capone
(*1899)
Petra Černocká
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
1°50’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Aquarius
20°13’
26°59’
3°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
3°16’
 
VenusVenus
Capricorn
18°58’
 
MarsMars
Virgo
15°23’
 
JupiterJupiter
Capricorn
28°50’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°17’
 
UranusUranus
Cancer
4°12’
R
NeptuneNeptune
Libra
16°31’
 
PlutoPluto
Leo
18°11’
R
NodeNode (M)
Aries
14°05’
R
LilithLilith (M)
Aries
24°37’
 
ChironChiron
Sagittarius
11°17’
 
Elements:
5xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
January 18th
(Tomorrow)
US Kevin Costner
(*1955) composer, singer, actor, director
GB Cary Grant
(*1904) actor
US Danny Kaye
(*1911) actor
US Oliver Hardy
(*1892) actor
GB John Boorman
(*1933) director, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Full Moon in Cancer Cancer
Show calendar »