Petr Nárožný wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Nárožný - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1938
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actor, presenter

Petr Nárožný - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1938 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Petr Nárožný 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Petr Nárožný
Date of Birth - Year *1938
(actor, presenter, instagram)

Petr Nárožný - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Heda Gablerová
(2016) - Strašidla
(2016) - Policejní historky
(2016) - Dvojníci
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2014) - Všechno nejlepší
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Princezna a písař
(2014) - Piknik
(2013) - To nejlepší z Rangers-Plavců 1967-1973 I. (music video)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Láska je láska
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Léda
(2011) - Dušičky seniorov
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Kinorama
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Králové
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - In the Attic or Who Has a Birthday Today?
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2007) - Předčasná úmrtí: Promovaní chalupáři
(2007) - V hlavní roli
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Pavla Bobka
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Ladislav Smoček
(2006) - Impresário ze Smyrny
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Kouzlo Afriky (TV series)
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Maska a tvář
(2005) - Mach a Šebestová na cestách (TV series)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Na mušce
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Zpráva z Černé díry
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Markýz Gero - postrach slezského lidu
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Návrat do pouště
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Krajina domova
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - The Three Fuos
(2001) - Pučálkovic Amina (TV series)
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Věšák
(1999) - Abeceda zdraví
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Mach a Šebestová na prázdninách (TV series)
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Na plovárně
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Princezna za tři koruny
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Žofka ředitelkou zoo (TV series)
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Koncert
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Bylo nás pět a padesát
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Hrnec
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Pod stejným nebem
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O chlapečkovi, který se stal kredencí
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Večírek
(1988) - Žofka a spol (TV series)
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Románek se vším možným
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Pestrý život jedné kočky (TV series)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Milionová láska
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Rizikové pracoviště
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Kamarádi, uličníci a medvídek Chlup (TV series)
(1987) - Jak chameleon ke štěstí přišel
(1987) - Hugo z hor (TV series)
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1987) - Arabesky
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Videostop
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Mach a Šebestová k tabuli!
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!

Petr Nárožný, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
23°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Petr Nárožný 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Nárožný - actor, presenter

Petr Nárožný was born Year *1938 in Czech City
Petr Nárožný at:
Wikipedia.orgPetr Nárožný full biography - Wikipedia | Astro.comPetr Nárožný astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPetr Nárožný astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Petr Nárožný
Planet positions:
SunSun
Aries
23°50’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
13°42’
20°11’
26°36’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
5°11’
R
VenusVenus
Taurus
10°57’
 
MarsMars
Taurus
23°31’
 
JupiterJupiter
Aquarius
25°37’
 
SaturnSaturn
Aries
9°58’
 
UranusUranus
Taurus
12°31’
 
NeptuneNeptune
Virgo
18°53’
R
PlutoPluto
Cancer
27°51’
 
NodeNode (M)
Scorpio
28°44’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
1°59’
 
ChironChiron
Gemini
26°40’
 
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »