Peter Debnár wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Peter Debnár - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 62 years
Death:
Occupation:
actor, director

Peter Debnár - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
8 October 1941 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Peter Debnár 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Peter Debnár
Date of Birth - Oct 8, 1941
(actor, director, instagram)

Peter Debnár - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Dlhá krátka noc
(1997) - Armagedon na Grbe
(1995) - Plášť
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Starec a cár
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Jahňa chudobného
(1992) - Indické rozprávky (TV series)
(1992) - By Way of the Stars (TV series)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Mozartiana
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Sila lásky
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Domáce strašidlá
(1989) - Čertiská
(1989) - Barón
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Príživník
(1988) - Ono a onô
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Don Juan
(1988) - Dirigent
(1988) - Ale, choď!
(1987) - Počítač
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Ľudmilka
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Albert
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Oko za oko
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Múdra princezná
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Saša
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Valika
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Špina za nechtami
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Delenie majetku
(1982) - Dedičstvo
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Počítání oveček
(1981) - Paradajka za rohom
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Autoservis
(1980) - Niečo pre mysli ctnej rozveselenie
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1979) - Eugen Onegin
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - V srdečnom ovzduší
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Dievča z jazera
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Medvedík pre bračeka
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Sokovia
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Din a Dan (TV series)
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1975) - Čudný človek
(1974) - Piková dáma
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Madame Favart
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Bola raz jedna záhrada (TV series)
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1972) - Ľalie poľné
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zojka a Valerija
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV series)
(1971) - Čarodejnica
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Svadba
(1969) - Tma
(1969) - The Sweet Games of Last Summer
(1968) - The Deserter and the Nomads
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - The Hangman
(1961) - Vždy možno začať
Peter Debnár 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Peter Debnár, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
14°43’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Peter Debnár 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Peter Debnár - actor, director

Peter Debnár was born on October 8, 1941 in Bratislava
Peter Debnár at:
Wikipedia.orgPeter Debnár full biography - Wikipedia | Astro.comPeter Debnár astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPeter Debnár astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 30th
(Today)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress
Peter Debnár
Planet positions:
SunSun
Libra
14°43’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
12°30’
18°27’
24°22’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
9°31’
 
VenusVenus
Scorpio
27°14’
 
MarsMars
Aries
17°28’
R
JupiterJupiter
Gemini
21°26’
 
SaturnSaturn
Taurus
27°52’
R
UranusUranus
Taurus
29°55’
R
NeptuneNeptune
Virgo
28°04’
 
PlutoPluto
Leo
5°35’
 
NodeNode (M)
Virgo
21°19’
R
LilithLilith (M)
Taurus
23°48’
 
ChironChiron
Leo
12°29’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 31st
(Tomorrow)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »