Otakar Vávra wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otakar Vávra - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hradec Králové
Country:
Age:
† 100 years
Occupation:
director, scriptwriter, teacher

Otakar Vávra - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
28 February 1911 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Otakar Vávra 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Otakar Vávra
Date of Birth - Feb 28, 1911
(director, scriptwriter, teacher, instagram)

Otakar Vávra - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - 21 pohledů na Prahu 21. století (TV series)
(2002) - Moje Praha
(1985) - Veronika
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Komediant
(1983) - Jan Amos Comenius
(1980) - Temné slunce
(1975) - The Liberation of Prague
(1974) - Sokolovo
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Třináctá komnata
(1966) - Romance for Bugle
(1965) - Zlatá reneta
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Night Guest
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1959) - První parta
(1958) - Občan Brych
(1956) - Against All
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1954) - Giant Shoe-Factory
(1952) - Nástup
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Krakatit
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Premonition
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Okouzlená
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - The Masked Lover
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Humoreska
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Virginity
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Filosofská historie
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Das Gässchen zum Paradies
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Maryša
(1935) - Listopad
(1935) - Jedenácté přikázání
(1933) - Ze světa lesních samot
(1933) - Svítání

Otakar Vávra - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia: Otakar Vávra a Lída Baarová
(2006) - Hlava kance (music video)
(2006) - The Flamekeeper in Pictures
(2002) - 21 pohledů na Prahu 21. století (TV series)
(2002) - Moje Praha
(1995) - GENUS
(1989) - Evropa tančila valčík
(1985) - Veronika
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Komediant
(1983) - Jan Amos Comenius
(1980) - Temné slunce
(1977) - Příběh lásky a cti
(1975) - The Liberation of Prague
(1974) - Sokolovo
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Třináctá komnata
(1966) - Romance for Bugle
(1965) - Zlatá reneta
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Night Guest
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1959) - První parta
(1958) - Občan Brych
(1956) - Against All
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1952) - Nástup
(1949) - Láska
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Krakatit
(1947) - Premonition
(1946) - Cesta k barikádám
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Vlast vítá
(1945) - Návrat presidenta Dr. Edvarda Beneše do Prahy
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Okouzlená
(1941) - Turbina
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Podvod s Rubensem
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - The Masked Lover
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Humoreska
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Na sto procent
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Virginity
(1937) - Filosofská historie
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1935) - Listopad
(1934) - Žijeme v Praze
(1931) - The Light Penetrates the Dark

Otakar Vávra - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2012) - Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
(2011) - Inventura Febia: Otakar Vávra a Lída Baarová
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Stovku má člověk jednou za život
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2008) - Historie.cs
(2008) - Narozen 1940
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Andula - Besuch in einem anderen Leben
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Žito
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - The Flamekeeper in Pictures
(2005) - Pátrání po Ester
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - 21 pohledů na Prahu 21. století (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Moje Praha
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Flights and Falls
(2000) - Tam, kde sídlí hvězdy
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Na další štaci?
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Úsměvy
(1995) - GENUS
(1986) - Velká filmová loupež
(1971) - Otakar Vávra
(1969) - Dobrý deň Sorrento
(1961) - Lidé za kamerou
Otakar Vávra 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Otakar Vávra, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
8°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Metal)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Otakar Vávra 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otakar Vávra - director, scriptwriter, teacher

Otakar Vávra was born on February 28, 1911 in Hradec Králové
Otakar Vávra at:
Wikipedia.orgOtakar Vávra full biography - Wikipedia | Astro.comOtakar Vávra astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comOtakar Vávra astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 25th
(Today)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress
Otakar Vávra
Planet positions:
SunSun
Pisces
8°44’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
25°06’
1°45’
8°27’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
22°40’
 
VenusVenus
Aries
1°03’
 
MarsMars
Capricorn
20°01’
 
JupiterJupiter
Scorpio
14°33’
 
SaturnSaturn
Taurus
2°32’
 
UranusUranus
Capricorn
27°39’
 
NeptuneNeptune
Cancer
19°01’
R
PlutoPluto
Gemini
25°54’
R
NodeNode (M)
Taurus
13°20’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
8°18’
 
ChironChiron
Pisces
2°49’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
July 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) actress
Velká Británie Helen Mirren
(*1945) actress
Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) actor
Velká Británie Jason Statham
(*1967) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »