Monika Absolonová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Monika Absolonová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1976
Country:
Age:
44 years
Occupation:
singer, actress, presenter

Monika Absolonová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1976 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Monika Absolonová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Monika Absolonová
Date of Birth Year *1976
(singer, actress, presenter, instagram)

Monika Absolonová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Supermiss (TV pořad)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Slavnostní zahájení halového ME v atletice 2015
(2015) - Atlet roku 2015
(2015) - Dodgeball
(2014) - Supermiss 2013
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Televizní legendy
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Show!
(2013) - Felix 70
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Tajemství muzikálů
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Karel Gott 2012
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Vínečko
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2011
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - ČT Live - Monika Absolonová
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostři pro tři
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku
(2010) - Adéla ještě nevečeřela
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Mona Lisa
(2009) - Dracula
(2008) - Taxík
(2008) - Prominenti
(2008) - Mr. GS
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Atlet roku 2008
(2007) - 5 proti 5
(2007) - Vánoční posezení u muziky
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Angelika
(2006) - Žito
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2006) - 13. komnata Michala Davida
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Holka od Červený řeky
(2005) - Tři mušketýři
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Kleopatra
(2002) - Ilona Csáková feat. Bára Basiková & Monika Absolonová: Teď královnou jsem já (music video)
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Vabank
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Dracula
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
Monika Absolonová - Partner relationships

Monika Absolonová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
4°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Fire)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Monika Absolonová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Monika Absolonová - singer, actress, presenter

Monika Absolonová was born Year *1976 in Czech City
Monika Absolonová at:
Wikipedia.orgMonika Absolonová full biography - Wikipedia | Astro.comMonika Absolonová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMonika Absolonová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Monika Absolonová
Planet positions:
SunSun
Libra
4°27’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Sagittarius
17°35’
24°55’
2°11’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
24°18’
R
VenusVenus
Scorpio
1°34’
 
MarsMars
Libra
22°20’
 
JupiterJupiter
Gemini
1°06’
R
SaturnSaturn
Leo
13°38’
 
UranusUranus
Scorpio
5°28’
 
NeptuneNeptune
Sagittarius
11°32’
 
PlutoPluto
Libra
11°18’
 
NodeNode (M)
Scorpio
4°56’
R
LilithLilith (M)
Taurus
6°51’
 
ChironChiron
Taurus
0°43’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »