Mojmír Maděrič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Mojmír Maděrič - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1955
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actor

Mojmír Maděrič - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Mojmír Maděrič 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Mojmír Maděrič
Date of Birth - Year *1955
(actor, instagram)

Mojmír Maděrič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Ringo Family
(2014) - Body full of happiness
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kdopak by se Čecha bál
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Der blaue Tiger
(2011) - Léda
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2007) - Galileo
(2006) - Hui Buh: The Goofy Ghost
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2002) - Kožené slunce
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Tuláci
(2001) - Kruh
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Múza
(1998) - Markétin zvěřinec
(1997) - Senzibilšou
(1997) - O perlové panně
(1997) - Králův šašek
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1996) - To je fór
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Vápenička
(1995) - Blue talk show
(1995) - Baleritron
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Rajská ryba
(1992) - Lucie Bílá - Zahrada rajských potěšení (latinská verze) (music video)
(1992) - Lucie Bílá - Zahrada rajských potěšení (music video)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku
(1992) - Kocourkov
(1992) - Dva Janové a ovečka
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1991) - Dívčí válka
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Nemocný bílý slon
(1989) - Tobogan
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Sedem jednou ranou
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1985) - Tři bratři
(1985) - Šahrazád
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1984) - Zelený ptáček
(1984) - Skřivánek a sova
(1984) - Divočák
(1983) - Písničky Divadla na Provázku
(1983) - Slivovice
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - O chytrém šachovi
(1983) - Hrom do kapelníka
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Vokno
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Sazička pro štěstí
(1982) - Náledí
(1981) - Svatba
(1981) - Obyčejný důvod
(1981) - Obraz
(1981) - Mezi námi kluky
(1979) - Rozhodčí
(1979) - Opustíš-li mne...
(1979) - O podivném draku na Kamenné Hůrce
(1979) - Love between the Raindrops
(1978) - Tréma
(1978) - Tonička z královské chalupy
(1977) - Kufr plný nadějí
(1976) - Keby som mal dievča
Mojmír Maděrič Astro-Databank - Astro Database Categories

Mojmír Maděrič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
14°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Mojmír Maděrič 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Mojmír Maděrič - actor

Mojmír Maděrič was born Year *1955 in Czech City
Mojmír Maděrič at:
Wikipedia.orgMojmír Maděrič full biography - Wikipedia | Astro.comMojmír Maděrič astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMojmír Maděrič astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Mojmír Maděrič
Planet positions:
SunSun
Leo
14°10’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Aries
21°08’
27°46’
4°27’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
16°05’
 
VenusVenus
Leo
7°21’
 
MarsMars
Leo
17°17’
 
JupiterJupiter
Leo
11°47’
 
SaturnSaturn
Scorpio
14°47’
 
UranusUranus
Cancer
29°00’
 
NeptuneNeptune
Libra
25°42’
 
PlutoPluto
Leo
26°03’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
23°51’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
16°38’
 
ChironChiron
Aquarius
2°05’
R
Elements:
8xFireFire
0xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »