Miroslav Zikmund wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Zikmund - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1919
Country:
Occupation:
writer, journalist, photographer

Miroslav Zikmund - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1919 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Miroslav Zikmund 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Miroslav Zikmund
Date of Birth - Year *1919
(writer, journalist, photographer, instagram)

Miroslav Zikmund - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Old Man and the World
(2014) - Miroslav Zikmund: Cesta stoletím (TV series)
(2011) - Inventura Febia: Hanzelka, Zikmund a Češi na cestách
(2007) - Maledivy (TV series)
(2005) - Zapomenuté výpravy (TV series)
(2003) - Sloni žijí do sta let
(2001) - České stopy (TV series)
(2000) - Zlatý oříšek 2000
(1998) - Svět očima Hanzelky a Zikmunda (TV series)
(1997) - Setkávání
(1997) - Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1993) - Setkání v Panském dvoře
(1993) - Australská setkání - (setkání s českými emigranty) (TV series)
(1992) - Svítání na obzoru
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - Setkání v Bukurešti
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Tatra P 19720
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro

Miroslav Zikmund - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1965) - Zlato dálného východu
(1965) - Zkuste to s bidýlky
(1965) - V zaaltajských horách
(1965) - Ulak
(1965) - Světoběžníci
(1965) - Směr západ
(1965) - Slaná hora
(1965) - Sibiřská nafta
(1965) - Půlnoční slunce
(1965) - Pamír
(1965) - Neříkej velkolepý
(1965) - Není všechno zlato světa
(1965) - Město voják
(1965) - Medvědí ledovec
(1965) - Máj klepe na dveře
(1965) - Křest mrazem
(1965) - Jenisej
(1965) - Jací jsou jaci
(1965) - Do země dálné a nejbližší
(1965) - Darváz
(1964) - Tókio největší na světě
(1964) - Řasy nejsou brvy
(1964) - Pravěk v rokli mrtvých
(1964) - Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963 (TV series)
(1964) - Město dvakrát zrozené
(1964) - Lontar
(1964) - Kusamba loví v noci
(1964) - Kouzelníci z Asahi
(1964) - Kdyby všichni bozi světa
(1964) - Jezdí se vlevo, ale…
(1964) - Javanské solo
(1964) - Dravci nebo oběti
(1964) - Dobrou chuť, lidé zítřka
(1964) - Ať se stáří vydovádí
(1963) - Z bláta do louže
(1963) - Pod sopkou Merapy
(1963) - Na stezce lovců lebek
(1963) - Královské M
(1963) - Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund v Sovětském svazu (TV series)
(1963) - Byl Bismark v Kašmíru?
(1963) - Bohyně chce krev
(1963) - Bangka, loterie s dvojitou zárukou
(1962) - Závod století
(1962) - Vzkříšení sinhálské země
(1962) - V moci ohně a bohů
(1962) - Skoupá perla Tamilů
(1962) - S kamerou do Velkého Himalaje
(1962) - Mezi svými
(1962) - Kurdistan
(1962) - Esala perahero
(1962) - Dva póly Tirukunámalé
(1962) - Čajová dresúra na Cejloně
(1962) - Cestou za Metuzalémy
(1961) - Zná Kašmír kašmírské šátky?
(1961) - Zač je datle v Iráku
(1961) - Ve Šrínagaru straší
(1961) - Velké prádlo
(1961) - Umíte číst červíčky
(1961) - Šikára, gondola asijských Benátek
(1961) - Řeka života
(1961) - Pozdrav z Pravarsenapury
(1961) - Pod našimi okny
(1961) - Mezi nebem a zemí
(1961) - Město pod kamennou lavinou
(1961) - Kašmír: Je-li kde na světě ráj
(1961) - Jste moji starší bratři
(1961) - Jak daleko je z Cejlonu do Arizony?
(1961) - Epocha mladých ve Šrínagaru
(1961) - Čarodějové na Dalu
(1961) - Cestou hrdinů
(1960) - Sálim el Kerím
(1960) - Pozdrav z Halebu
(1960) - Pozdrav ze Středního východu
(1960) - Noria
(1960) - Návštěvou u beduínů
(1960) - Na prahu indického světadílu
(1960) - Nad zálivem Svatého Jiří
(1960) - Na arabském trhu
(1960) - Chán Šejchůn
(1960) - Haššaš
(1960) - Cedry na Libanonu
(1960) - Beit el Lachne
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Ostrovy milionů ptáků
(1952) - Motocykly v Quatemale
(1952) - Lihovary v Argentině
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro

Miroslav Zikmund, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
24°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Goat

Goat (Earth)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Miroslav Zikmund 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Zikmund - writer, journalist, photographer

Miroslav Zikmund was born Year *1919 in Czech City
Miroslav Zikmund at:
Wikipedia.orgMiroslav Zikmund full biography - Wikipedia | Astro.comMiroslav Zikmund astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMiroslav Zikmund astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 1st
(Today)
CA Dan Aykroyd
(*1952) actor
US Liv Tyler
(*1977) actress
US Sydney Pollack
(*1934) director, actor
JP Olivia de Havilland
(*1916) actress
GB Charles Laughton
(*1899) actor, director
Miroslav Zikmund
Planet positions:
SunSun
Aquarius
24°42’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
11°55’
18°26’
24°53’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
17°25’
 
VenusVenus
Pisces
14°20’
 
MarsMars
Pisces
14°09’
 
JupiterJupiter
Cancer
6°11’
R
SaturnSaturn
Leo
24°50’
R
UranusUranus
Aquarius
27°31’
 
NeptuneNeptune
Leo
7°29’
R
PlutoPluto
Cancer
4°45’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
9°21’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
2°29’
 
ChironChiron
Aries
0°45’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
July 2nd
(Tomorrow)
US Lindsay Lohan
(*1986) singer, actress, model
GB King Olav V
(*1903) King of Norway
DE Hermann Hesse
(*1877) writer
FR Samy Naceri
(*1961) actor
PH Imelda Marcos
(*1929) singer, model, First Lady of the Philippines, diplomat

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »