Miroslav Homola wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Homola - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Occupation:
actor

Miroslav Homola - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
25 November 1909 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Miroslav Homola 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Miroslav Homola
Date of Birth - Nov 25, 1909
(actor, instagram)

Miroslav Homola - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1990) - Silnější než já
(1982) - Příhody pana Příhody
(1981) - Po rozvodu
(1979) - Tím pádem
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Kolombína
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Beethoven - Tage aus einem Leben
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Bohoušův syn
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV series)
(1974) - Postižení
(1974) - O princi Janovi a princezně Marfušce
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Králův kalich
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hračičkové a drak
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Krásná Helena
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hroch
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Straw Hat
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Lítost
(1970) - Kapacita
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Sváteční jezdec
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hvězda
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Kacafírek
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Kupon
(1965) - Básník
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Otevřené okno
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Každý svého špiona
(1961) - Příliš štědrý večer
(1961) - Love without Words
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Florián
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Mstitel
(1959) - Konec cesty
(1958) - Udivitělnoje voskresenije
(1958) - Hlavní výhra
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1956) - Synové hor
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - The Lost Track
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Giant Shoe-Factory
(1953) - A Warning
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Anna the Proletarian
(1950) - Přiznání
(1949) - Padenije Berlina (2-ja seria)
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Krakatit
(1948) - Kariéra
(1947) - Nikola Šuhaj
(1946) - V horách duní
(1946) - Průlom
(1946) - Avalanche,The
(1944) - Paklíč
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1943) - Bláhový sen
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Konečně sami
(1929) - Džungle velkoměsta
Miroslav Homola 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Miroslav Homola, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
2°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Earth)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Miroslav Homola 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Homola - actor

Miroslav Homola was born on November 25, 1909 in Prague
Miroslav Homola at:
Wikipedia.orgMiroslav Homola full biography - Wikipedia | Astro.comMiroslav Homola astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMiroslav Homola astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 5th
(Today)
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) actor
Indie Kajol
(*1974) actress
Francie Guy de Maupassant
(*1850) writer
Spojené státy Neil Armstrong
(*1930) astronaut
Francie Marine Le Pen
(*1968) Member of the European Parliament, MEP
Miroslav Homola
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
2°33’
 
MoonMoon
Aries
Taurus
Taurus
28°47’
6°13’
13°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
28°09’
 
VenusVenus
Capricorn
19°37’
 
MarsMars
Aries
1°30’
 
JupiterJupiter
Libra
8°33’
 
SaturnSaturn
Aries
16°54’
R
UranusUranus
Capricorn
18°32’
 
NeptuneNeptune
Cancer
19°02’
R
PlutoPluto
Gemini
26°18’
R
NodeNode (M)
Gemini
7°41’
R
LilithLilith (M)
Libra
17°16’
 
ChironChiron
Aquarius
23°29’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 6th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »