Miloslav Homola wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miloslav Homola - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Olomouc
Country:
Age:
† 83 years
Occupation:
actor

Miloslav Homola - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
4 February 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Miloslav Homola 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Miloslav Homola
Date of Birth - Feb 4, 1923
(actor, instagram)

Miloslav Homola - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Praški student (TV series)
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1989) - Blue-Eyed
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Milionová láska
(1988) - Lotři od Zubaté tety
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Srdíčko
(1987) - An Uncertain Season
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Doraoji Annun Milsa
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Kariéra
(1983) - Radikální řez
(1983) - Propast
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Křtiny
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Královská hra
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Prefab Story
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Trasa
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Fanda
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - The Liberation of Prague
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Tanečník
(1974) - Sokolovo
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Snared
(1973) - Lovers in the Year One
(1972) - Lupič Legenda
(1970) - Svatby pana Voka
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1958) - Safebreakers
(1957) - Poslušne hlásim
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Olověný chléb
(1952) - Anna the Proletarian
Miloslav Homola 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Miloslav Homola, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
14°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Miloslav Homola 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miloslav Homola - actor

Miloslav Homola was born on February 4, 1923 in Olomouc
Miloslav Homola at:
Wikipedia.orgMiloslav Homola full biography - Wikipedia | Astro.comMiloslav Homola astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMiloslav Homola astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 24th
(Today)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Miloslav Homola
Planet positions:
SunSun
Aquarius
14°37’
 
MoonMoon
Virgo
Virgo
Virgo
15°02’
22°20’
29°36’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
1°21’
R
VenusVenus
Sagittarius
27°48’
 
MarsMars
Aries
10°13’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°37’
 
SaturnSaturn
Libra
20°04’
R
UranusUranus
Pisces
11°56’
 
NeptuneNeptune
Leo
16°51’
R
PlutoPluto
Cancer
9°30’
R
NodeNode (M)
Virgo
22°31’
R
LilithLilith (M)
Aries
13°56’
 
ChironChiron
Aries
13°43’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »