Miloš Nedbal wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miloš Nedbal - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Rožmitál pod Tremšínem
Country:
Age:
† 76 years
Occupation:
actor

Miloš Nedbal - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
28 May 1906 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Miloš Nedbal 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Miloš Nedbal
Date of Birth - May 28, 1906
(actor, instagram)

Miloš Nedbal - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Příběhy slavných - Tatíček profesor (TV series)
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Miloš Nedbal
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Uličnictví pana Čabouna
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Hodina života
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Panenka
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Hrdina se nebojí
(1979) - Proti větru
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Julek
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Odměna
(1977) - Kandrdasové
(1977) - Prokop Diviš
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Revizoři
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1976) - Nezbedná pohádka
(1975) - Údržbáři
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Nebezpečí smyku (TV series)
(1975) - Hřiště
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Vybor celi
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Konec semestru
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Trhani
(1973) - O doktorovi Vševědovi
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Hotel Miramare
(1972) - Dva bratři
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Mášenka
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Zápisník zmizelého
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1967) - Le Théâtre de la jeunesse: Le secret de Wilhelm Storitz
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Barevné úterý
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Evženie Grandetová
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1964) - We sang "Arizona"
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Mezi námi zloději
(1962) - Pozdní láska
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Kočár nejsvětější svátosti
(1962) - Jejich den
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Svědectví
(1961) - Zločin na Volavčím jezeře
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Pochodně
(1959) - Taková láska
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Nedohledné dálky
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Majskije zvjozdy
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Snadný život
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Padělek
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Against All
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - The Unconquered
(1956) - Jurášek
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - The Lost Track
(1955) - Z mého života
(1955) - The Tank Brigade
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Jan Hus
(1953) - A Warning
(1953) - Olověný chléb
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - American Solution
(1952) - Kidnapped
(1951) - Mordová rokle
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1950) - Temno
(1949) - The First Years
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Conscience
(1948) - Matous the Cobbler
(1948) - Kariéra
(1948) - Dravci
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Siréna
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho's Wedding
(1946) - Avalanche,The
(1944) - Skalní plemeno
(1943) - Tanečnice
(1943) - Mlhy na blatech
(1942) - Velká přehrada
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Okouzlená
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Kníže Václav
(1941) - Tetička
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Catacombs
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Druhá směna
(1939) - Journey into the Depth of the Student's Soul
(1938) - Soud boží
(1937) - Ztratila se Bílá paní
(1932) - Peníze nebo život
(1931) - Pudr a benzin
Miloš Nedbal 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Miloš Nedbal, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
6°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Miloš Nedbal 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miloš Nedbal - actor

Miloš Nedbal was born on May 28, 1906 in Rožmitál pod Tremšínem
Miloš Nedbal at:
Wikipedia.orgMiloš Nedbal full biography - Wikipedia | Astro.comMiloš Nedbal astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMiloš Nedbal astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 17th
(Today)
Kanada Jim Carrey
(*1962) actor
Spojené státy James Earl Jones
(*1931) actor
Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer
Spojené státy Michelle Obama
(*1964)
Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) statesman, diplomat, scientist, writer, publisher
Miloš Nedbal
Planet positions:
SunSun
Gemini
6°11’
 
MoonMoon
Cancer
Leo
Leo
26°48’
2°58’
9°11’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Taurus
22°56’
 
VenusVenus
Cancer
2°03’
 
MarsMars
Gemini
20°22’
 
JupiterJupiter
Gemini
15°45’
 
SaturnSaturn
Pisces
14°20’
 
UranusUranus
Capricorn
7°42’
R
NeptuneNeptune
Cancer
8°51’
 
PlutoPluto
Gemini
21°50’
 
NodeNode (M)
Leo
15°19’
R
LilithLilith (M)
Taurus
24°55’
 
ChironChiron
Aquarius
12°39’
R
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
January 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) composer, singer, actor, director
Velká Británie Cary Grant
(*1904) actor
Spojené státy Danny Kaye
(*1911) actor
Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) actor
Velká Británie John Boorman
(*1933) director, scriptwriter
Famous people who passed away on January 17th
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) actor
Velká Británie King Olav V
(*1903 - 1991) King of Norway
Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008)
Spojené státy Erich Segal
(*1937 - 2010) writer
Spojené státy Rutherford B. Hayes
(*1822 - 1893) 19th President of the United States

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »